Vuokra-asunto Oikotien avulla – näin se onnistuu

Oikotien sovelluksen avulla vuokra-asunnon löytäminen helpottuu. Appia käyttämällä voi saada ilmoituksen kiinnostavista kohteista ja merkitä itselle sopivimmat asunnot.

Maria etsi poikaystävänsä kanssa vuokra-asuntoa Helsingin kantakaupungista. Pariskunnalla oli tarkat kriteerit siitä, millainen asunnon tulisi olla.

  Etsimme avaraa kaksiota, jossa on isot ikkunat ja avokeittiö. Meille oli tärkeää, että asunto on lämmin ja kodikas. Aloitimme vuokra-asunnon metsästyksen Oikotien appin kautta, sillä sovelluksen käyttö tuntui meistä luontevalta. Selasimme asuntoja ja yksi asunto oli ylitse muiden, joten merkitsimme vuokra-asunnon itsellemme muistiin suosikiksi, Maria muistelee.

Kun ”suosikkiasunto” oli merkitty sovellukseen, siihen oli aina helppo palata. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Maria ja hänen poikaystävänsä kävivät katsomassa asuntoa ja allekirjoittivat vuokrasopimuksen viisi päivää prosessin aloittamisen jälkeen.

Asunnon nopea löytyminen yllätti

Oikotie-sovellusta on helppo ja nopea käyttää. Maria ja hänen poikaystävänsä yllättyivät siitä, miten nopeasti kaikki toiveet täyttävä vuokra-asunto löytyi.

 Löysimme asunnon todella helposti Oikotie-sovelluksen kautta. Meillä oli tarkat hakukriteerit, joten saimme haun kautta rajattua esille vain meitä kiinnostavat asunnot. Rajasimme hakua sijainnin, pinta-alan ja vuokran mukaan, Maria kertoo.

Maria kannustaakin kaikkia asuntoa etsiviä kokeilemaan Oikotie-sovellusta. Appin etuja ovat muun muassa hakukriteerien tarkkuus sekä omien suosikkikohteiden tallentaminen.

 Hyödynnä hakukriteerejä, jotta saat pelkästään hakuasi vastaavat kohteet esille. Voit myös tallentaa omat hakusi. Kun lisäät kiinnostavat kohteet suosikeiksi, voit palata niihin helposti.

Oikotie-sovelluksella asuntoja voi myös etsiä kätevästi karttahaun avulla. Näin voi löytää jopa uusia kohteita, jotka ovat menneet aikaisemmin vahingossa ohi.

 Tilaa hakuvahti ja ota sovelluksen ilmoitukset käyttöön – näin saat heti ensimmäisten joukossa tiedon, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan, Maria vinkkaa.

 

Lataa sovellus Apple Storesta

Lataa sovellus Google Playsta

 

Tämä artikkeli on julkaistu alunperin vuonna 2020 ja muokattu viimeksi vuonna 2023.