Oikotie-sovellus – siellä missä sinäkin

Oikotie-mobiilisovelluksen avulla asunto löytyy helposti paikasta riippumatta. Ketterä ja helppokäyttöinen Oikotie-sovellus kulkee taskussa minne menetkin. Sovelluksella on yli 81 000 aktiivista käyttäjää kuukaudessa – ja käyttäjämäärät ovat edelleen kasvussa.

Mobiilisovellus tuo kaikki Oikotiellä julkaistut kohteet hetkessä puhelimen näytölle. Sovelluksessa voi tutustua uusiin kohteisiin ja saada vinkkejä asuntohaaveiden tueksi.

Sovelluksen käyttäjäystävällisyyttä kehitetään jatkuvasti. Listasimme tehokkaat ominaisuudet, joiden avulla uusi koti löytyy helpommin ja nopeammin:

1 Hakuvahti päälle ja ilmoitukset käyttöön

Hakuvahti ilmoittaa sopivista kohteista reaaliajassa – suoraan puhelimeen. Kun hakuvahtitoiminto on päällä, käyttäjä saa push-ilmoituksen puhelimen näytölle, jos hakua vastaava asunto julkaistaan Oikotiellä. Ei enää vahti-ilmoituksia sähköpostiin, vaan tieto asunnosta ensimmäisenä käyttäjälle! Yhteydenotto asunnon ilmoittajaan tapahtuu vain parilla klikkauksella.

Muista! Oikotiellä ilmoittaessasi kohteesi näkyvät automaattisesti sovelluksessa ilman lisämaksua.

2 Oikotie-sovellus tukee asunnonetsijöitä

Oikotie-sovellus auttaa unelma-asunnon löytämisessä. Helppokäyttöinen sovellus kätkee toimintoihinsa muun muassa näitä palveluja:

Kartta

Asunnonetsijät voivat selata koteja haluamallaan alueella käytännöllisellä karttapalvelulla.

Suosikit ja tallennetut haut

Parilla klikkauksella käyttäjä voi tallentaa ilmoituksista omia suosikkejaan tai hakujaan. Tallennetut haut ja suosikit löytyvät helposti sovelluksesta.

”Aktiivisten kuukausikävijöiden määrä Oikotie-sovelluksessa on jo yli 81 000 – se on myös yhteydenottojen määrissä poikkeuksellisen tehokas kanava.”

Inspiraatiota

Oikotie-sovelluksesta löytyy myös inspiraatiota sisustukseen, vinkkejä työnhakuun ja muuta kiinnostavaa sisältöä.

Loma-asunnot ja mökit

Sovelluksen avulla myytävät ja vuokrattavat loma-asunnot ja mökit löytyvät vaivattomasti – ilmoitus sopivista kohteista tulee suoraan käyttäjän puhelimeen.

Tontit

Kaikki myytävät tontit löytyvät aluekohtaisesti Oikotie-sovelluksen avulla.

Livenäytöt

Sovelluksen kautta käyttäjä voi osallistua asuntojen livenäyttöihin turvallisesti ja reaaliaikaisesti. Kohdesivulla näkyy näytön yhteydessä linkki live-esittelyyn, josta se aukeaa selaimeen katsottavaksi.

Lainalaskuri

Oikotie-sovelluksen kautta käyttäjä pääsee suoraan lainalaskuriin – ja on pian askeleen lähempänä unelma-asuntoaan. Lainalaskurilla voi laskea myytävästä asunnosta oman kuukausittaisen lainaerän ja pyytää lainatarjouksen.

Lataa sovellus Apple Storesta

Lataa sovellus Google Playsta