50 % haluaa digitaaliset asuntokaupat


Kysyimme Oikotie Asuntojen käyttäjiltä, miten he suhtautuvat digitaalisiin asuntokauppoihin – ja tuoko digitaalisuus sujuvuutta kaupantekoon. Lue tulokset tästä!

Digitaaliset asuntokaupat kiinnostavat asunnon myyjiä ja ostajia. Jopa 50 % Oikotie Asuntojen kävijöistä haluaisi tehdä kaupat ajasta ja paikasta riippumatta digitaalisesti.

Tämä näkyy myös kiinteistönvälittäjän valinnassa; 52,2 % vastaajista sanoo, että osaaminen digitaalisesta asuntokaupasta vaikuttaa välittäjän valintaan. 78,4 % toivoisikin, että välittäjä kertoisi digitaalisen asuntokaupan vaihtoehdosta kaupanteon yhteydessä.

Asiakkaan odotukset edellä

Digitaalisen asuntokaupan mahdollisuudet tuovat joustavuutta niin myyjän kuin ostajankin kaupantekoon. Myös välittäjältä jää monta työvaihetta pois, kun paperit siirtyvät sähköisesti.

Digitaalinen asuntokauppa on tämän päivän palvelu, jota asiakas osaa jo odottaa. Kiinteistönvälitysjärjestelmän avulla toteutettu DIAS-kauppa onnistuu helposti – ja PDX:n huippuominaisuudet pääsevät siinä kunnolla oikeuksiinsa. DIAS-kaupat ovat olleet useiden kiinteistönvälittäjien mielestä erittäin hyvä ja nykyaikainen uudistus koko alalle. 

Digitaalinen asuntokauppa tarvitsee asiakkaalta ainoastaan verkkopankkitunnukset. Oikotie Asuntojen kyselyyn vastanneista 47,8 % tiesi tämän ja 52,2 % ei vielä tiennyt eli välittäjillä on tärkeä rooli myös tiedonjakajina. Muista siis viestiä asiakkaillesi ja päivittää merkintä osaamisestasi välittäjäprofiilin esittelytekstiin sekä kohdesivujen titteli-kenttään.

Alla olevasta digitaalisen asuntokaupan webinaaritallenteesta voit vielä tutustua kyselyn tuloksiin ja kuulla digitaalisen asuntokaupan konkreettisista hyödyistä.

Tule mukaan digitaalisen asuntokaupan maailmaan – ota DIAS haltuun!