Ostotoimeksianto – vaihtoehtoinen tapa myydä ja löytää asunto

Oletko harkinnut asuntosi myymistä, mutta ajatus myyntiin laittamisesta tuntuu työläältä juuri nyt? Hyviä uutisia. Kotiasi vastaavia kohteita saatetaan etsiä parhaillaan ja ostaja voi olla jo valmiina. Asunnon etsijän unelmakohde ei löydy aina suoraan markkinoinnissa olevista kohteista. Se oikea voi olla juuri sinun kotisi. Me Oikotiellä haluamme auttaa välittäjiä yhdistämään ostajan ja myyjän, koska unelmat on tehty toteutettaviksi!

Oletko harkinnut kotisi myyntiä?

Harkitsetko kotisi myyntiä tai haluatko muuten vaan selvittää onko kodillasi kysyntää. Voit käydä testaamassa sen Ostotoimeksianto-palvelussa. Syötä palveluun oman kotisi tiedot ja saat listauksen ostoilmoituksista, joiden kriteerit vastaavat kotiasi. Voit ilmoittaa kotisi palvelun kautta ostotoimeksiannon julkaisseelle välittäjälle, joka esittelee kohteen ostajalle.

Kun kotisi vastaa ostajan toiveita, asuntokaupan tekeminen on suoraviivaista ja nopeaa. Säästyt asunnon myyntitoimenpiteiltä, kuten valokuvaukselta ja näyttöjä varten siivoamiselta. Ostotoimeksiannoissa ostaja maksaa välityspalkkion, jolloin säästät myös välityspalkkiossa. Käy katsomassa onko sinun kohteellasi salainen ihailija.

Oletko ostamassa asuntoa?

Ostotoimeksiannot ovat oiva tapa löytää unelmien kohde asiantuntijan avulla. Ostotoimeksiantojen suosio on kovassa kasvussa. Tyypillisesti välittäjien ammattitaitoa on hyödynnetty pääasiassa asunnon myynnissä, mutta osaamista halutaan yhä useammin hyödyntää myös asunnon ostamisessa.

Ostotoimeksianto auttaa esimerkiksi tilanteissa, joissa asunnon ostaja on muuttamassa paikkakunnalta toiselle tai ulkomailta Suomeen ja asuntoihin tutustuminen on hankalaa. Lisäksi sijoittajat ja ensiasunnon ostajat arvostavat asiantuntijan apua asuntoa ostettaessa. Välillä unelmakohteen kriteerit ovat niin erityiset, että asunnon ostaja haluaa hyödyntää välittäjien kattavat verkostot juuri sen oikean löytämiseksi. Unelmakohde kun ei aina löydy markkinoinnissa olevista kohteista.

Jos haluat hyödyntää asiantuntijan osaamista kodin ostamisessa, tee ostotoimeksiantosopimus kiinteistönvälittäjäsi kanssa. Sopimuksessa määritellään millainen on sinun unelma-asunto. Tämän jälkeen kiinteistönvälittäjä etsii sinulle sopivat kohteet ammattitaidolla.

Tervetuloa tutustumaan uuteen palveluumme! Ostotoimeksiannot löytyvät nyt helposti yhdestä osoitteesta: https://asunnot.oikotie.fi/ostotoimeksiannot

 

Voit myös tutustua alueesi välittäjäyrityksiin täältä.