Schibsted sijoitti Lineariin, uuden sukupolven välitysjärjestelmään

Kiinteistönvälittäjä käyttämässä Linear-järjestelmää, Oikotie.

Digitalisaatio on rantautunut usealle alalle ja nykypäivän kiinteistönvälitys on sähköisempää kuin koskaan ennen. Alalle on luotu digitalisaation avulla uusia toimintatapoja, kuten sähköinen asuntokauppa ja asuntojen digitaaliset stailaukset. Myös kuluttajat arvostavat sähköisiä ratkaisuja, kun asuntokauppaa voidaan käydä omalta kotisohvalta. Tämä kaikki vaatii uudistumista myös välitysjärjestelmältä. 

Schibsted, joka tunnetaan mm. Oikotien ja Torin markkinapaikoista,  on sijoittanut uuden sukupolven välitysjärjestelmään, Lineariin.  

Linearin välitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, joka on kehitetty uusinta teknologiaa hyödyntäen. Kehityksen kärkenä on ollut tehokkuus, itseohjaava käyttöliittymä ja manuaalisten työvaiheiden vähentäminen. Nämä paitsi vähentävät välittäjän työkuormaa, myös vapauttavat aikaa asiakaskohtaamisiin. Schibsted on kumppanina varmistamassa Linearin vankan ja pitkäjänteisen kehitystyön myös tulevaisuudessa. Linear säilyy jatkossakin itsenäisenä yrityksenä ja jatkaa menestyksekästä kehitystarinaansa. 

Meille on tärkeää tarjota kilpailukykyisimmät ja tehokkaimmat työkalut arjen onnistumiseen kaiken kokoisille asiakkaillemme. Suosittelemme kiinteistönvälittäjä-asiakkaitamme ottamaan Linearin käyttöön, sillä välitysjärjestelmä vastaa tehokkaasti erilaisiin asiakastarpeisiin ja tarjoaa ratkaisut pienistä yrityksistä suuriin ketjuihin. Linearin motivoitunut, omistautunut ja osaava tiimi vakuuttivat meidät kumppanivalinnassa”, Schibsted Suomen asumisen johtaja Anna Leinonen sanoo.  

Schibsted panostaa markkinan vetovoimaisimman asuntojen markkinapaikan Oikotien kasvuun samalla kun Linear tarjoaa alan kilpailukykyisimmän järjestelmän välittäjien päivittäiseen työhön. “Yhdistämällä voimamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä nopeammin ja laadukkaammin molemmilla osa-alueilla”, Anna Leinonen visioi tulevaisuutta.

Linearin missio on alusta saakka ollut tehostaa välittäjien arkea digitalisaation ja tekoälyn keinoin. Välitysjärjestelmämarkkinan haastajana olemme keskittyneet hakemaan kilpailuetua ketterästä kehityksestä ja kokonaisvaltaisesta välitysjärjestelmästä, jossa yhdistyy mm. pankit, verottaja, asiakirjojen ja markkinointimateriaalien toimittajat. Tästä yhteistyöstä on hyötyä koko alalle sekä Suomessa että kansainvälisesti, sillä tavoitteenamme Schibstedin ja asiakkaidemme kanssa on mahdollistaa rajat ylittävä asuntokauppa”, Linearin toimitusjohtaja Miro Eriksson taustoittaa tilannetta.

PDX:n osalta Schibsted keskittyy rakennuttajille suunnatun palvelun kehittämiseen. PDX Construction on jo nyt markkinan suosituin järjestelmä ja tavoitteena on tarjota paras käyttökokemuksen nykyisille ja uusille asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Tutustu Lineariin!