Merellinen Sarvvik kutsuu viihtymään

Kaupallinen yhteistyö: Hartela

Kirkkonummen luonnonläheinen, merellinen Sarvvik kasvaa ja kehittyy. Alueella on jo kaksi Hartelan kohdetta ja uusia, moderneja koteja on suunnitteilla.

Kuvittele aurinkoinen kesäaamu luonnonläheisessä, merellisessä maisemassa. Lintujen livertäessä nautit aamukahvisi omalla parvekkeella tai rantakallioilla. Tätä kaikkea on Sarvvik, joka rakentuu suositun, Suomen Solsidaniksikin kutsun Sundsbergin naapuriin.

– Sarvvikin ehdoton valtti on luonnonläheisyys. Ulkoilureitit niin Kirkkonummen kuin Espoonkin suuntaan ovat lähellä ja meri antaa alueelle omaleimaisen ja raikkaan tunnelman, Jukka Haataja Hartelan asuntomyynnistä kertoo.

Kahdessa Hartelan rakentamassa talossa asutaan jo – ja asukkailta on tullut paljon kiitosta luonnonläheisestä, merellisestä sijainnista. Täällä hyvät ulkoilumaastot, uimaranta ja metsä alkavat kotiovelta. 

Myös Espoon saaristo on lähellä ja kalastusta tai suppailua voi harrastaa kesällä ”omassa rannassa”. Rauhallinen Sarvvikin alue sopii loistavasti luonnosta ja liikunnasta nauttivalle, ulkoilevalle sinkuille, pariskunnalle tai perheelle.

Toimivat pohjaratkaisut 

Elämä Sarvvikissa käsittää ihmisen kokoisia koteja, joissa on toimivat pohjaratkaisut. Sujuva arki syntyy siitä, että koti mukautuu elämäntilanteen mukaan esimerkiksi etätöihin. Kaikissa kohteissa on myös elämiseen tilaa tuova parveke tai terassi.

 

– Sarvvikin sijainti on loistava – ja matkaa Espoon puolelle on ainoastaan kilometri. Myös metro on tulossa Espoon Kivenlahteen; metroasemalle on matkaa Sarvvikista reilu kilometri, Jukka Haataja vinkkaa.

Sarvvikiin on viime vuosina muuttanut etenkin nuoria pareja, sinkkuja ja eläkeläisiä. Monipuolinen asukasrakenne onkin alueen vahvuus. Alue kasvaa ja kehittyy koko ajan – ja rakentamisessa huomioidaan luonnon monimuotoisuus. 

– Uuden asuinalueen rakentaminen ottaa aikansa, mutta alueen palvelut tulevat kehittymään vähitellen asukasmäärän kasvaessa. Sarvvikista on hyvät yhteydet Masalaan, Sundsbergiin ja Espooseen. Vaikka Kehä III ja Länsiväylä ovat lähellä, ne eivät häiritse asukkaiden ja luonnon rauhaa, Haataja muistuttaa.

Myös Kirkkonummen keskusta ja Espoon Iso Omena ovat 10 minuutin automatkan päässä Sarvvikista. Tämä luonnonläheinen helmi sijaitsee siis omassa rauhassa, mutta lähellä kaupungin palveluja. 

Tervetuloa Sarvvikiin!

 

Hartela rakentaa merelliseen, moderniin ja luonnonläheiseen Kirkkonummen Sarvvikiin kaksi uutta kohdetta: Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi ja Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi. Alue tunnetaan viehättävästä luonnostaan sekä Sarfvikin Golfkentästä ja vierasvenesatamasta.

 

Asuntojen varaus on alkanut – olethan mukana?

www.hartela.fi