Uutta Oikotiellä: joustavampi tapa hallita suosikkikohteitasi uudistetun kansiorakenteemme avulla

Oikotien uusi tapa järjestellä suosikkikohteesi kansioihin tuo asuntojen selaamiseen järjestystä ja joustavuutta. Kokeile nyt ja vertaile asuntoja helpommin!

Oletko huomannut, että suosikkikohteesi alkavat kasaantua yhdeksi pitkäksi listaksi?

Meillä Oikotiellä tämä ongelma on nyt menneisyyttä! Uuden suosikkikansiotrakenteemme ansiosta voit jatkossa luoda useita kansioita ja organisoida suosikkikohteesi esimerkiksi alueen, hintaluokan tai asuntotyypin mukaan. Esimerkiksi unelmakodit, vuokra-asunnot ja mökit voi nyt kätevästi järjestää omiin kansioihinsa.

Mikä on suosikkikansio?

Suosikkikansiot antavat sinulle mahdollisuuden luoda erilaisia kansioita ja ryhmitellä kohteet juuri sinulle sopivalla tavalla.

Voit esimerkiksi luoda yhden kansion unelmakodeille, toisen vuokra-asunnoille, kolmannen kesämökeille – valinta on sinun!

Ei enää kaoottisia listoja, vaan kaikki suosikkisi ovat helposti hallittavissa ja löydettävissä.

Suosikkikansiot ovat ensimmäinen askel kohti entistä parempaa haku- ja vertailukokemusta, ja tulevaisuudessa tarjoamme mahdollisuuden myös jakaa kansioita muiden kanssa..

Näin hyödyt uudesta ominaisuudesta: 

  1. Parempi järjestys. Voit ryhmitellä kohteet esimerkiksi alueen, hintaluokan tai asuntotyypin mukaan. Näin kaikki pysyy siististi hallinnassa.
  2. Helppo vertailla. Kansioiden avulla voit palata tiettyihin kohteisiin ja vertailla niitä helposti. Kaikki saman katon alla, mutta omissa kansioissaan.
  3. Joustavuutta. Sinä päätät, miten haluat organisoida kohteet. Olipa kyseessä asuntojen etsintä eri paikkakunnilta tai vaikka vuokra- ja myyntiasuntojen vertailu, saat täyden vapauden.
  4. Säästä aikaa . Pääset suosikkeihisi nopeammin käsiksi, kun ne on järjestetty selkeästi omiin kansioihinsa.
  5. Personoitu kokemus. Voit luoda oman hakutapasi ja tehdä asunnon etsinnästä juuri sinulle sopivaa.