Jussi 69, Tinni ja Mikko valitsivat unelmakotinsa – Äänestä suosikkiasi ja voita!

Jussi 69, Tinni Wikström ja Mikko Vesanen valitsivat unelmiensa kodit Oikotien ilmoitusten joukosta.

Jussi 69, Tinni Wikström ja Mikko Vesanen valitsivat unelmiensa kodit Oikotien ilmoitusten joukosta. Tutustu koteihin sekä kuvista että Jussi 69:n, Tinnin ja Mikon perusteluista ja äänestä omaa suosikkiasi.

Äänestämällä suosikkiasi sivun alalaidasta osallistut IKEAn lahjakortin arvontaan (arvo 200 €)!

Jussi 69:n unelmakoti – Stadi-kämppä kattoterassilla

Jussi 69:n unelmakoti Oikotien kohteiden joukosta.

The 69 Eyes -yhtyeen rumpalin Jussi 69:n unelmakodissa painottuu sijainti, modernius, tila ja valo. Tämä Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva ylellinen, vuonna 2021 valmistunut, kattohuoneisto on toteutettu taidokkaasti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Jussi 69:n unelmakodissa ihastuttavat olohuoneesta liukulasiovien kautta aukeava lasitettu kattoterassi ja kodin keskellä sijaitsevat kookkaat kattoikkunat.

Jussi 69-n unelmakodin olohuone, Oikotie.

”Mulla on paljon frendejä, jotka tykkää vanhoista romanttisista asunnoista rauhallisella alueella. Ymmärrän hyvin, mutta mä en oo se tyyppi. Pidän siitä, että kaikki on uutta, modernia ja siistiä. Pidän tilasta ja valosta.”

Jussi 69:n unelmakodin makuuhuone, Oikotie

Sijainti on mulle tärkeää. En autoile ja haluan asua Stadissa. Tämä asunto on kompakti Stadi-kämppä, ja oma kattoterassi on ehdottomasti se dealmaker!”

Tinnin unelmakoti – Hirsimökki järven rannalla

Tinnin unelmakoti Oikotien kohteiden joukosta.

Juontajapersoona Tinni Wikströmin unelmakoti on Näsijärven vesistössä sijaitseva talviasuttava lomakoti. Avaimet käteen -periaatteella pystytetyssä laadukkaassa hirsimökissä on tilaa neljän makuuhuoneen, tupakeittiön, lasiverannan ja terassin verran. Tinnin unelmien lomakodista aukeavat kauniit ja esteettömät näkymät järven suuntaan. Järven rannalla sijaitsee kokonaisuuden kruunaava hirsinen rantasauna.

Tinnin unelmakodin ulkosivu, Oikotie.

”Loma-asunto on mulle ihan henkireikä ja maadoittaa arjen keskellä. Tämä hirsimökki mukavilla neliöillä, järven rannalla, omalla rantasaunalla on siis täykky!”

Tinnin unelmakodin olohuone ja keittiö, Oikotie.

”Tampere sijaintina on erittäin hyvä. Vastaavia kohteita on harvoin tarjolla, ja tässä kodissa on vielä kaikki valmiina. Ei tarvitse kuin asettua aloilleen ja nauttia.”

Mikon unelmakoti – Tornitalo vanhasta viljasiilosta

Mikon unelmakoti Oikotien kohteiden joukosta.

Huvila & Huussi -ohjelman sisustussuunnittelija Mikko Vesasen unelmakoti on uniikki tornitalo Helsingin Munkkiniemessä. Tässä 1800-luvulla rakennetussa aikoinaan viljavarastona toimineessa tornissa yhdistyy vanha arkkitehtuuri ja modernit elementit, unohtamatta käytännöllisiä ratkaisuja. Mikon unelmakodissa vaikutuksen tekevät korkea huonekorkeus, pyöreät muodot ja vehreä piha-alue.

Mikon unelmakodin julkisivu, Oikotie.

”Itseäni on aina kiehtonut vanhat rakennukset ja kodin sijainti kantakaupungissa. Isoäitini asui aikoinaan samalla kadulla, jossa koti sijaitsee, ja minulla on kyseiseltä alueelta tämän johdosta lämpimiä muistoja lapsuudesta.”

Mikon unelmakodin olohuone, Oikotie.

”Pidän siitä, miten kodin rakenteellisissa muutoksissa ja pintamateriaaleissa on kunnioitettu ja ammennettu upeasti rakennuksen historiaa. Pohjaratkaisussa jää ylempiin kerroksiin hienosti yksityisemmät tilat, ja ensimmäisissä kerroksissa voisin viihdyttää ystäviä ja nauttia omasta pihasta.”

Äänestä suosikkiasi unelmakodeista:

IKEAn lahjakortin arvonta (arvo 200 €) suoritetaan 19.9.2022 ja voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse. Tutustu arvonnan sääntöihin.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE