Maria Veitola valitsi unelmakotinsa – Äänestä suosikkiasi ja voita rentouttava hotelliyö!

Maria Veitola valitsi unelmakotinsa Oikotien kohteiden joukosta.

Maria Veitola on tunnettu yökyläilystä muiden luona. Nyt Veitola oikotiiraili omat unelmakotinsa Oikotien ilmoitusten joukosta. Tutustu koteihin sekä kuvista että Marian perusteluista ja äänestä suosikkiasi.

Äänestämällä suosikkiasi sivun alalaidasta osallistut hotelliyön arvontaan Scandic Hotelsissa (lahjakortin arvo 119 €)!

Saaristokoti Espoon Suvisaaristossa:

Saaristokoti Espoon Suvisaaristossa.

Ensimmäinen Maria Veitolan unelmakoti tarjoaa vanhan ajan saaristolaistunnelmaa upeassa omakotitalossa Espoon Suvisaaristossa. Tämä omakotitalounelma rakennuksineen seisoo aurinkoisella ja kauniilla yli 2000 m² saaritontilla. Koti soveltuu ympärivuotiseen asumiseen tai lomapaikaksi.

”Mähän haluaisin teoriassa kesämökin puolen tunnin ajomatkan päästä kotoa, ja tää näyttää fantastiselta. Naurattaa myös ajatus, että tarvitaan vielä vene, puutarhuri ja talonmies kaupan päälle, mutta hei ainahan sitä saa unelmoida! Olisi ihanaa, jos olisi oma ranta ja pääsisi uimaan kaikkina vuodenaikoina. Verstastilaan hankkisin dreijan ja opettelisin tekemään keramiikkaa sekä kangaspuut, joilla kutoisin tekstiilejä lahjaksi.”

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Uniikki koti tehdasrakennuksessa Tampereella:

Uniikki koti Tampereella.

Toinen Maria Veitolan unelmakoti sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa Tampereen Pyynikillä. Tämä moderni kulmahuoneisto on kuin suoraan sisustuslehtien sivuilta. Kauniit materiaalit, joissa yhdistyvät vanha ja uusi, sekä henkeäsalpaavat näkymät Pyhäjärvelle tekevät tästä asunnosta uniikin.

Tampere on nykyään ihan megakiva kaupunki etenkin kulttuuritarjontansa ja -meininkinsä puolesta. Koska Tampere on vanha teollisuuskaupunki, haluaisin tietysti asua jossain mielettömässä historiallisessa talossa, esimerkiksi ainutlaatuisessa teollisuuskiinteistössä. Täällä on kattoterassi, ulkoilumaastot, alueen oma uimaranta ja keskustaan kävelymatka, luksusta!

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Hirsikoti kansallismaisemissa Lieksassa:

Hirsikoti Lieksassa.

Kolmas Maria Veitolan unelmakoti on hirsinen vanha kyläkoulu Kolin kansallispuiston läheisyydessä Lieksassa. Tämä koti tarjoaa irtiottoa takaisin luonnon äärelle. Kodin pihapiirissä seisoo päärakennuksen lisäksi pihasauna, alkuperäinen ulkohuussi ja varastorakennus.

”Oon syntynyt ja asunut lapsena Pohjois-Karjalassa, ja jollain hassulla tavalla mulla on aina ikävä niihin vaaramaisemiin. Tässäpä hieno latautumisen keskus kaikille oravanpyörässä uupuneille ja kaupungin sykkeessä sielunsa hukanneille. Tänne voisi tulla lepäilemään, hiihtelemään villasukissa, tekemään taidetta, tiedettä tai ulkoilemaan Kolin kansallismaisemissa.”

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Äänestä suosikkiasi unelmakodeista:

Scandic Hotelsin Hotellilahjakortin (yhden yön majoitus kahdelle Superior-huoneessa, arvo 119 €) arvonta suoritetaan 19.6.2024 ja voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse. Tutustu arvonnan sääntöihin.

-Äänestys on sulkeutunut.-