Uutta Oikotiellä: Tutustu potentiaalisen kodin naapurustoon uuden Aluetiedot-osiomme avulla!

Aluetiedot: naapuriprofiili myynti-ilmoituksissa.

Kiikarissa uusi koti? Silloin olet varmasti samaa mieltä siitä, että monesti asuinalue vaikuttaa uuden kodin viehättävyyteen yhtä paljon kuin itse kohde. 

Hyvä julkinen liikenne. Ravintola tai kauppa heti kotioven ulkopuolella tai samassa korttelissa. Kodin läheltä löytyvät koulut ja päiväkodit tai kävelymatkan päästä löytyvä terveydenhuolto. Niinpä, vaatimukset oman kodin naapuruston osalta vaihtelevat asukkaan elämäntilanteen ja  tarpeiden mukaan. 

Näiden tietojen etsiminen käy kuitenkin helposti työstä! Oletko kyllästynyt ihastumaan asuntoilmoituksessa kuvattuun kotiin, vain huomataksesi, ettei asuinalue ehkä täytäkään toiveitasi tulevien kotikulmiesi suhteen?

Me Oikotiellä ratkaisemme ongelmasi! 

Asuinalue -osio asuntoilmoituksessa tekee työn puolestasi

Haluamme tehdä asunnonetsinnästäsi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Siksi olemme lisänneet asuntoilmoituksiin uuden Aluetieto -osion, joka auttaa sinua tekemään perustellumpia päätöksiä sen suhteen, mitä koteja kannattaa käydä katsomassa. 

Aluetiedoissa pyrimme listaamaan kaikki tärkeimmät tiedot asuinalueesta, kuten;

  1. Väestötietoja.
  2. Julkinen liikenne; esimerkiksi lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit, metrosisäänkäynnit ja juna-asemat. 
  3. Lapsiperheille olennaiset tiedot, kuten koulujen ja päiväkotien läheisyys. 
  4. Terveydenhuollon palvelut.
  5. Sekä muita lähialueen palveluita; kuten ravintolat, kirjastot, ruokakaupat sekä Posti.

Tämä auttaa sinua hahmottamaan, millaista elämää kyseisellä alueella voit odottaa ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa.

Näin voit tehdä perustellumpia päätöksiä ja löytää unelmiesi kodin entistä helpommin.

Päivitettyä, luotettavaa ja relevanttia tietoa.

Hyvät julkiset liikenneyhteydet, ruokakauppojen ja ravintoloiden läheisyys sekä terveyspalvelut tekevät arjesta sujuvampaa ja vähentävät stressiä. Lapsiperheiden kohdalla läheltä löytyvät päiväkodit ja koulut helpottavat päivittäistä logistiikkaa ja lisäävät turvallisuuden tunnetta.

Oikotien Aluetiedot perustuvat Digitransitin, Profinderin, Tilastokeskuksen ja OpenStreetMapin dataan. Aluetiedot -osiossa kuvaamme naapuruston palveluita ja etäisyyksiä tärkeisiin paikkoihin. Etäisyyksien lisäksi saat arviot todellisista matka-ajoista esimerkiksi kouluun, päiväkotiin ja joukkoliikenteeseen sekä tietoa alueen ihmisistä. 

Asuinympäristöllä on merkittävä rooli asukkaiden elämänlaadussa ja tyytyväisyydessä. Miellyttävä ja inspiroiva naapurusto voi parantaa mielialaa ja vähentää stressiä, kun taas epämiellyttävä ympäristö voi lisätä ahdistusta ja tyytymättömyyden tunnetta. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivan kodin ja asuinalueen.

Tutustu siis aluetietoihin ja löydä uusi koti, joka sopii täydellisesti elämäntyyliisi ja tarpeisiisi!