Pornaisissa sijaitsee puutalo, joka on sisustettu sekä vanhaa että uutta yhdistelleen talon ikää ja tyyliä kunnioittaen. Sisustuksessa on käytetty kauniita vaaleita murrettuja sävyjä, joita on terästetty paikoitellen voimakkaimmilla väreillä. Lopputuloksena on kutsuva ja kotoisa asunto. 

Vanhat hirsiseinät on keittiössä jätetty paljaaksi ja ne korostuvat vaaleanharmaalla maalattua lautalattiaa vasten. Vaalea retrohenkinen Smegin jääkaappipakastin ja Wescon Pushboy -roskis ovat kauniita yksityiskohtia ja sopivat hyvin talon henkeen. Puiset tasot toistavat hirsiseinien sävyä ja jatkavat  lämmintä värilinjaa muuten valkoisessa keittiössä.

Ruokailutilan puupanelointi seinissä ja katossa on samaa sävyä kuin lattia. Valkoiset lattialistat ja ikkunat katkaisevat monotonisen värilinjan ja ulkoa aukeavan maiseman kanssa ei tarvitse väreillä kilpailla. Valkoinen ruokapöytä kiiltävine pintoineen tuo modernia ilmettä ja eloa huoneeseen. Tummien tuolien valkoiset jalat sopivat hyvin yhteen pöydän kanssa ja vaikutelma pysyy kevyenä. Riisipaperivalaisimet ovat  kevyet ja rennot. Huoneen perältä löytyy kiintopenkki, joka toimii sohvana ja ehkäpä myös säilytystilana. Musta patja ja lukuisat värikkäät tyynyt terästävät huonetta. Vanha ompelukone on kuin koru ja toimii mainiosti sivupöytänä.

Yläkerran makuuhuoneessa nähdään kauniita unia viistokaton alla. Väritys on minimaalinen ja keltainen matto tuo aurinkoisen fiiliksen huoneeseen. Sängyn lisäksi ainoat huonekalut ovat kevyt työpöytä, musta pinnanojatuoli sekä veikeä pieni turkoosi yöpöytä. Työpöydällä oleva Yki Nummen Modern Art -valaisin sopii erinomaisesti myös vanhaan puutaloon.

Lastenhuone on pitkänmallinen ja Ikean Kallax -kirjahylly katkaisee tilan sopivasti. Huoneen perälle on vauvansängyn lisäksi sijoitettu riviin valkoisia Ikean Malm-lipastoja, jotka säilövät sisäänsä paljon esimerkiksi vaatteita. Kaksi lastensänkyä on sijoitettu kiinni peräkkäin toisiinsa ja näin ne jatkavat pitkän huoneen vaikutelmaa. Musta lepakkotuoli toimii katseenkiinnittäjänä yhdessä pitkän ja leveäraidallisen maton kanssa. Värimaailma on pidetty jälleen yksinkertaisena, mutta lasten lelut arjen leikeissä tuovat huoneeseen runsaasti väriä ja vipinää.

Kylpyhuoneessa jatkuu mustavalkoinen väritys. Tiililadotut valkoiset seinäkaakelit toimivat aina kuten myös lattian pienillä mustilla napeilla koristellut laatat. Klassiset valinnat sopivat täydellisesti tähän taloon. Vanhasta lipastosta tehty allaskaapisto on kaunis ja persoonallinen. Laskutilaa on ruhtinaallisesti ja jos lempihajuvedet ja voiteet kokoaa tarjottimelle, niin taso on helpompi pitää siistinä. Suihkuverho tuo pehmeyttä tilaan ja vaalean turkoosi jakkara on pieni väriläiskä.

Tärkeänä yksityiskohtana mainittakoon vielä talon henkeen sopivat valokatkaisimet, pistorasiat ja ovenkarmit, jotka viimeistelevät tyylin.

Pornaisissa myynnissä olevia taloja löydät täältä.

Kaunis ja valoisa kaksio Helsingin Meilahdessa on remontoitu lämminhenkiseksi ja persoonalliseksi kodiksi, jossa on tehokas pohja ja kaikki mukavuudet. 

Vaaleat pinnat korostavat mustaa keittiönkaapistoa sekä ikkunaa ympäröivää tiilipintaa. Harkittu ja tyylikäs sisustus täydentää viihtyisän ja levollisen huoneen tunnelman. Vanha johtokela toimii mainiosti sohvapöytänä.

 

Avohyllyt tiilireunuksineen on yksi monista kauniista yksityiskohdista keittiössä. Mustat raidat yläkaapeissa piristävät yleisilmettä. 

 

Syvennykseen tehty suurempi hyllykkö on saanut taustaseinälle tumman korostepinnan, jota vaaleat puuhyllyt tuovat upeasti esille valojen kanssa.

 

Makuuhuoneessa on keski-eurooppalainen tunnelma tummien kattopalkkien myötä. Suuri industrial-tyylinen kattovalaisin yhdessä epäsymmetrisen tiiliseinän kanssa tuovat tilaan rouheaa fiilistä. Vanha maaleista puhdistettu ovi toimii näyttävänä sängynpäätynä.

 

Koti on myynnissä täällä

 

Katso Oikotie Asunnoista lisää myynnissä olevia asuntoja Meilahdesta. 

Arabianrannassa sijaitsee loft-asunto, joka tekee vaikutuksen. Tarkoin harkittu värimaailma, laadukkaat materiaalivalinnat sekä tyyliin sopiva sisustus luovat upean tunnelman tähän kotiin. 

Musta palkki, kaiteet ja portaikko tuovat tehdasmaisen fiiliksen tilaan. Vaalea laattalattia, pari betonimaista seinäpintaa yhdessä valkoisten seinien kanssa korostavat mustia yksityiskohtia sisustuksessa. Modernissa keittiössä musta työtaso tuo sopivasti kontrastia valkoiselle kaapistolle. Smegin musta jääkaappipakastin sopii tilaan täydellisesti. Kankaalla päällystetyt tuolit tuovat sopivasti pehmeyttä oleskelutilaan.  

 

Viisi metriä korkea huonetila suurine ikkunoineen antaa olohuoneelle huikeat puitteet ja runsaasti valoa. Punainen itämainen matto ja vaalean beige sohva lämmittävät mustavalkoista sisustusta. Artekin seeprakuvioinen nojatuoli on klassikko.

 

Makuuhuone on rakennettu parvelle keittiön yläpuolelle. Rauhallinen kokonaisuus syntyy vaaleista sävyistä ja kauniista vuodevaatteista. Kokolattiamatto ja vaatehyllyt peittävä verho antavat pehmeän ja levollisen vaikutelman.  

 

Eteisen naulakko on toteutettu metallinvärisellä säädettävällä hyllyjärjestelmällä. Tyylikäs valinta. Kattovalaisin on hauskasti

 

Parvekkeen seinältä löytyy veikeä kollaasi linnunpönttöjä. Kodin tyyli jatkuu varmalla maulla myös ulkotilassa.   

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää Arabianrannassa myynnissä olevia asuntoja. 

Vaasassa sijaitsee arkkitehtitoimiston suunnittelema kutsuva omakotitalo, jossa yhdistyy selkeä suomalainen arkkitehtuuri ja lämmin Värimeren tunnelma.

Puiset yksityiskohdat sekä talon pehmeä väri yhdessä puisen lipaston ja ruukkujen kera vievät ajatukset Välimerelle.

 

Tilavassa keittiössä on eurooppalaista maalaiskeittiön fiilistä, jota luovat laattalattia, työskentelytasot ikkunan alla, kupariset kattilat seinällä ja suuri puupöytä. Tammiset keittiönkaapit ja modernit kodinkoneet tekevät huoneesta modernin.

 

Verhot ja tyynyt tuovat alakerran oleskelutilaan väriä ja ilmettä. Tapiovaaran kauniit Madamoiselle-tuolit ovat hyvä pari mustalle kamiinauunille. Puiset huonekalut ja kattoparrut jatkavat Välimeren tunnelmaa.

 

Yläkerrassa lattiamateriaali on vaihtunut puuhun. Valkoisen ja sinisen sävyt huonekaluissa ja tekstiileissä muodostavat rauhallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Valon liikkuminen tilassa eri vuorokaudenaikoihin on maksimoitu mm. yläikkunoilla.

 

Makuuhuoneessa on levollinen tunnelma. Doctor Designin kaunis Vuolle –riippuvalaisin on suuresta koostaan huolimatta kevyen oloinen.

 

Ulkoa löytyy osittain katettu rauhaisa tila, jossa viettää aikaa tai juoda kahvit. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää myynnissä olevia omakotitaloja Vaasasta. 

 

Pelkistetty tyyli, mustavalkoinen värimaailma ja designkalusteita. Niistä on kaunis nykyaikainen perhekoti tehty. 

Pelkistetty sisustus sopii täydellisesti moderniin kivitaloon, jonka mustavalkoista sisustusta on harkitusti pehmennetty harmaan sävyillä.

 

Lähes kuuden metrin huonekorkeus antaa olohuoneelle reilusti tilan ja avaruuden tunnetta, jota suuret ikkunat ja valkoiset pinnat vielä korostavat entisestään. Mustat huonekalut ja mustavalkoiset valokuvat sekä viherkasvit antavat sisustukseen tarvittavaa kontrastia ja väriä.

 

Olohuoneesta avautuu ruokailutila ja avokeittiö. Harmaa laskosverho sekä musta korkea Aarnion Rocket jakkara poikkeavat muuten valkoisesta värimaailmasta. Nummen suunnittelema Lokki-valaisin ja Jacobsenin Seiska-tuolit ovat luotettavia designklassikoita, jotka sopivat modernin ajattomaan sisustukseen.

 

Pitkä musta penkki ja tumma matto korostavat pehmeiden tekstiilien kera vaalean makuuhuoneen levollista tunnelmaa. Höyhenvalaisin on kuin piste i:n päälle.

 

Kodin selkeä ja moderni tyyli jatkuu myös lastenhuoneissa, joiden kauniit seinävärit tuovat mustavalkoisen teeman tyylikkäästi esille.

 

Työ-/vierashuoneessa String-hyllylle asetellut kirjat tuovat väriä tilaan. Kirjoituspöydän ylle on kiinnitetty valkoisia ja harmaita Norman Copenhagenin Pocket-säilyttimiä.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso lisää Espoossa myynnissä olevia vastaavankokoisia koteja Oikotie Asunnoista