Ylellinen rantaan rakennettu talo Turun Satavassa hurmaa merinäköalallaan ja metsän rauhalla. Hulppea koti on sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi, skandinaaviseen tapaan.

Talo on rakennettu kauniin kallion päälle. Suuret ikkunat mahdollistavat upeat näkymät sekä valon tulvan sisälle kotiin.

 

Tilavan ja valoisan keittiön valkoinen kiiltävä lattialaatta heijastaa kauniisti valoa entisestään. Kaappitilaa löytyy rutkasti. Valkoista kokonaisuutta rikkovat tummat kivitasot, mustat näyttävät valaisimet sekä tummanpunainen itämainen matto. Pehmeyttä tuo puinen astiakaappi sekä halkolaatikko, joka on keittiössä kätevä säilytystila. Keittiöstä on pääsy myös pihan puolelle terassille, jossa voi nauttia ihanan levollisista aamukahveista kesäaamuisin. Kaunista antiikkista ruokapöytää ympyröivät Ilmari Tapiovaaran mustat Domus -tuolit.

 

Alakerran olohuoneessa on henkeä salpaavat näkymät merelle ja luontoon. Lasisen liukuoven ollessa auki tila jatkuu suoraan pihalle ja näin näkymistä saa nauttia täysin siemauksin. Puuhalot on pinottu seinähyllyille ja ne toimivat upeana sisustuselementtinä skandinaavisessa kodissa. Betonista paikoilleen valetut portaat ovat näyttävät elementti jo itsessään. Lasinen kaide on ilmava ja lisää avaruuden tuntua tilaan. Jieldén musta Loft -lattiavalaisin on tyylikäs ja käy mainiosti yhteen mustien seinäkyntteliköiden kanssa.

 

Yläkerran eteisen lattia on samaista valkoista kiiltävää laattaa kuin keittiössäkin. Puinen talonpoikaistyylinen sohva tuo särmää moderniin yleisilmeeseen ja suuri viherkasvi luo kotoisaa tunnelmaa.

 

Makuuhuoneessa saa myös nauttia valosta kahden eri seinällä olevan ikkunan ansiosta.  Yöpöydiksi on valittu kaksi eripari pöytää, toinen on kaunis antiikkinen pöytä ja toinen taas ihastuttava pieni kaappi. Ikkunalaudalta löytyy kiikarit, joilla voi tarkkailla kauas merelle herätessään.

 

Yläkerrassa on upea ruokailutila, josta on jälleen näyttävät näkymät luontoon. Siellä voidaan nauttia hienommat illalliset ja tunnelmaa saadaan lisään kynttelikön valolla tai takkatulella illan hämärtyessä. Ruokapöydän tuoleina ovat mustat Domus-tuolit ja katossa on kaunis moderni kristallivalaisin. Olohuoneen puolella on muhkea valkoinen kulmasohva, johon on ihana käpertyä takkatulen ääreen. Myös yläkerran olohuoneen sisustuksessa on hyödynnetty puuhalkoja.

 

Talosta löytyy viehättävä lasitettu terassi, joka toimii eräänlaisena kesähuoneena. Sohvatilaa löytyy kahden seinän verran, joten siellä on mahdollista viettää iltaa isommallakin porukalla.

 

Kylpyhuoneessa riittää tilaa ja suihkujakin löytyy kolmin kappalein. Myös ammeelle on löytynyt paikka suihkutiloista. Musta pieni lattialaatta on tyylikäs ja moderni valinta yhdessä valkoisten suurten seinälaattojen kanssa. Valontäyteisessä kodissa on tietysti myös saunassa ikkuna, josta voi rauhassa ihastella kaunista luontoa löylyjen kera.

 

Koti löytyy myynnissä täällä.

 

Kaunis ja valoisa kaksio Helsingin Meilahdessa on remontoitu lämminhenkiseksi ja persoonalliseksi kodiksi, jossa on tehokas pohja ja kaikki mukavuudet. 

Vaaleat pinnat korostavat mustaa keittiönkaapistoa sekä ikkunaa ympäröivää tiilipintaa. Harkittu ja tyylikäs sisustus täydentää viihtyisän ja levollisen huoneen tunnelman. Vanha johtokela toimii mainiosti sohvapöytänä.

 

Avohyllyt tiilireunuksineen on yksi monista kauniista yksityiskohdista keittiössä. Mustat raidat yläkaapeissa piristävät yleisilmettä. 

 

Syvennykseen tehty suurempi hyllykkö on saanut taustaseinälle tumman korostepinnan, jota vaaleat puuhyllyt tuovat upeasti esille valojen kanssa.

 

Makuuhuoneessa on keski-eurooppalainen tunnelma tummien kattopalkkien myötä. Suuri industrial-tyylinen kattovalaisin yhdessä epäsymmetrisen tiiliseinän kanssa tuovat tilaan rouheaa fiilistä. Vanha maaleista puhdistettu ovi toimii näyttävänä sängynpäätynä.

 

Koti on myynnissä täällä

 

Katso Oikotie Asunnoista lisää myynnissä olevia asuntoja Meilahdesta. 

Arabianrannassa sijaitsee loft-asunto, joka tekee vaikutuksen. Tarkoin harkittu värimaailma, laadukkaat materiaalivalinnat sekä tyyliin sopiva sisustus luovat upean tunnelman tähän kotiin. 

Musta palkki, kaiteet ja portaikko tuovat tehdasmaisen fiiliksen tilaan. Vaalea laattalattia, pari betonimaista seinäpintaa yhdessä valkoisten seinien kanssa korostavat mustia yksityiskohtia sisustuksessa. Modernissa keittiössä musta työtaso tuo sopivasti kontrastia valkoiselle kaapistolle. Smegin musta jääkaappipakastin sopii tilaan täydellisesti. Kankaalla päällystetyt tuolit tuovat sopivasti pehmeyttä oleskelutilaan.  

 

Viisi metriä korkea huonetila suurine ikkunoineen antaa olohuoneelle huikeat puitteet ja runsaasti valoa. Punainen itämainen matto ja vaalean beige sohva lämmittävät mustavalkoista sisustusta. Artekin seeprakuvioinen nojatuoli on klassikko.

 

Makuuhuone on rakennettu parvelle keittiön yläpuolelle. Rauhallinen kokonaisuus syntyy vaaleista sävyistä ja kauniista vuodevaatteista. Kokolattiamatto ja vaatehyllyt peittävä verho antavat pehmeän ja levollisen vaikutelman.  

 

Eteisen naulakko on toteutettu metallinvärisellä säädettävällä hyllyjärjestelmällä. Tyylikäs valinta. Kattovalaisin on hauskasti

 

Parvekkeen seinältä löytyy veikeä kollaasi linnunpönttöjä. Kodin tyyli jatkuu varmalla maulla myös ulkotilassa.   

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää Arabianrannassa myynnissä olevia asuntoja. 

Vaasassa sijaitsee arkkitehtitoimiston suunnittelema kutsuva omakotitalo, jossa yhdistyy selkeä suomalainen arkkitehtuuri ja lämmin Värimeren tunnelma.

Puiset yksityiskohdat sekä talon pehmeä väri yhdessä puisen lipaston ja ruukkujen kera vievät ajatukset Välimerelle.

 

Tilavassa keittiössä on eurooppalaista maalaiskeittiön fiilistä, jota luovat laattalattia, työskentelytasot ikkunan alla, kupariset kattilat seinällä ja suuri puupöytä. Tammiset keittiönkaapit ja modernit kodinkoneet tekevät huoneesta modernin.

 

Verhot ja tyynyt tuovat alakerran oleskelutilaan väriä ja ilmettä. Tapiovaaran kauniit Madamoiselle-tuolit ovat hyvä pari mustalle kamiinauunille. Puiset huonekalut ja kattoparrut jatkavat Välimeren tunnelmaa.

 

Yläkerrassa lattiamateriaali on vaihtunut puuhun. Valkoisen ja sinisen sävyt huonekaluissa ja tekstiileissä muodostavat rauhallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Valon liikkuminen tilassa eri vuorokaudenaikoihin on maksimoitu mm. yläikkunoilla.

 

Makuuhuoneessa on levollinen tunnelma. Doctor Designin kaunis Vuolle –riippuvalaisin on suuresta koostaan huolimatta kevyen oloinen.

 

Ulkoa löytyy osittain katettu rauhaisa tila, jossa viettää aikaa tai juoda kahvit. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää myynnissä olevia omakotitaloja Vaasasta. 

 

Pelkistetty tyyli, mustavalkoinen värimaailma ja designkalusteita. Niistä on kaunis nykyaikainen perhekoti tehty. 

Pelkistetty sisustus sopii täydellisesti moderniin kivitaloon, jonka mustavalkoista sisustusta on harkitusti pehmennetty harmaan sävyillä.

 

Lähes kuuden metrin huonekorkeus antaa olohuoneelle reilusti tilan ja avaruuden tunnetta, jota suuret ikkunat ja valkoiset pinnat vielä korostavat entisestään. Mustat huonekalut ja mustavalkoiset valokuvat sekä viherkasvit antavat sisustukseen tarvittavaa kontrastia ja väriä.

 

Olohuoneesta avautuu ruokailutila ja avokeittiö. Harmaa laskosverho sekä musta korkea Aarnion Rocket jakkara poikkeavat muuten valkoisesta värimaailmasta. Nummen suunnittelema Lokki-valaisin ja Jacobsenin Seiska-tuolit ovat luotettavia designklassikoita, jotka sopivat modernin ajattomaan sisustukseen.

 

Pitkä musta penkki ja tumma matto korostavat pehmeiden tekstiilien kera vaalean makuuhuoneen levollista tunnelmaa. Höyhenvalaisin on kuin piste i:n päälle.

 

Kodin selkeä ja moderni tyyli jatkuu myös lastenhuoneissa, joiden kauniit seinävärit tuovat mustavalkoisen teeman tyylikkäästi esille.

 

Työ-/vierashuoneessa String-hyllylle asetellut kirjat tuovat väriä tilaan. Kirjoituspöydän ylle on kiinnitetty valkoisia ja harmaita Norman Copenhagenin Pocket-säilyttimiä.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso lisää Espoossa myynnissä olevia vastaavankokoisia koteja Oikotie Asunnoista