Millaisessa kodissa sinä viettäisit joulun? Äänestä ja voita rentouttava hotellielämys!

Jouluisia koteja.

Missä näistä oikotiirailluista kodeista viettäisit mieluiten joulun? Tutustu koteihin sekä kuvista että kuvauksista ja äänestä omaa suosikkiasi.

Äänestämällä suosikkiasi sivun alalaidasta osallistut Lapland Hotelsin majoitus- ja ravintolalahjakortin arvontaan (arvo 100 €).

Tunnelmallinen puutalo Porvoossa:

Tunnelmallinen puutalo Porvoossa.

Ensimmäinen oikotiirailtu koti on tyylikäs ja tilava puutalo Porvoossa. Tässä kauniissa kodissa voit viettää joulun rentoutuen takkatulen äärellä, juoden glögiä lasitetulla terassilla tai saunoen upeassa saunassa. Kaksikerroksisessa viiden makuuhuoneen omakotitalossa majoitat useamminkin jouluvieraan ja kodin uusitussa keittiössä valmistuvat maukkaimmatkin jouluruuat. Lähellä oleva luonto luo erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee jouluinen Vanha Porvoo.

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Hirsinen huvila Levillä:

Hirsinen huvila Levillä.

Toinen oikotiirailtu koti on hirsinen lomahuvila Levillä. Tämän kodin idyllinen tunnelma ja upeat Lapin maisemat virittävät sisään astujan välittömästä joulutunnelmaan. Kodin viereisiltä hiihtoladuilta voi lähteä helposti reippailemaan joulunpyhinä, ja rentoutua hiihtolenkin jälkeen saunassa tai ulkoporeammeessa. Kolmikerroksinen lomakoti tarjoaa rauhallisen sijainnin kuitenkin aivan Levin keskustan tuntumassa.

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Lumoava bohokoti Helsingissä:

Boheemi koti Helsingissä.

Kolmas oikotiirailtu koti on boheemi helmi Helsingin sydämessä. Tässä uniikissa kerrostalokolmiossa yhdistyvät eleganssi ja bohohenki luoden kutsuvan ja lämminhenkisen tunnelman. Kodin sydämenä toimivassa viihtyisässä ja värikkäässä keittiössä kestitsee jouluaterian jos toisenkin. Tässä kodissa voit viettää joulun kaupungin sykkeessä historiallisessa jugend-talossa ja nauttia lähellä olevista kahviloista, putiikeista ja kulttuuripalveluista.

>> Katso lisää kuvia ja tutustu tarkemmin kotiin.

Äänestä suosikkiasi joulun viettoon:

Lapland Hotelsin majoitus- ja ravintolalahjakortin arvonta (arvo 100 €) suoritetaan 18.12.2023 ja voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse. Tutustu arvonnan sääntöihin.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE