Seuraa

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä
Puh. 0408207717

Olen suunnattoman innostunut työstäni ja haluan tarjota juuri sinulle luotettavaa ja periksiantamatonta palvelua, jotta sinun asuntosi myynti sujuu mahdollisimman hyvin.

Luonteeltani olen positiivinen, energinen ja ulospäinsuuntautunut. Saan voimaa jokapäiväisiin haasteisiin kanssakäymisestä ihmisten kanssa. Laitan kaiken peliin toteuttaakseni asiakkaideni asumiseen liittyvät unelmat ja tavoitteet. Hyvät asiakassuhteet ja asiakastyytyväisyys on minulle kunnia-asia, ja näihin pyrin kaikessa tekemisessäni toimimalla peräänantamattomasti ja suurella luotettavuudella.

Minulla on omakohtaista kokemusta suuremmistakin remonteista ja pystyn näkemään piilevän potentiaalin ja kehityskohteet erilaisissa asunnoissa ja kiinteistöissä. Liikun sujuvasti sekä Espoossa, Helsingin keskustan kortteleissa että erilaisissa merenrantakiinteistöissä.

Tykkään viettää vapaa-aikaani kodin pintaremonttien ja kokkailujen äärellä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Great professional service, always answered our questions, phone calls and messages in timely fashion. Just overall great experience."

Linda R. / Myyjä

"Hyvät kontaktit, hyvää myyntityötä ja tuloksia."

Markus R. / Myyjä

"Hyvä palvelu, tasokkaat esitteet ja kuvat sekä nopeat kaupat. Mitä muuta voi toivoa."

Markku L. / Myyjä

"Tehokas myyntityö ja upea, näkyvä markkinointi."

Myyjä

"We were kept up to date in the process in a timely and promptly manner. The Estate Agent was very professional and knowledgeable on any legal matters related to the property."

Ostaja