Seuraa

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0408328888

Sinun asuntosi myynti ei ole minulle yhdentekevä asia tai yksi työ muiden joukossa, vaan omistaudun jokaiseen toimeksiantoon täydellä sydämellä. Nuorena opittu korkea työmoraali ja yrittäjähenkisyys sekä haluni saada onnistumisia aikaan, takaavat sinulle laadukkaasti hoidetun asuntokaupan alusta loppuun asti.

Minulle sopii erinomaisesti työ, jossa olen 24/7 asiakkaiden käytettävissä, enkä osaa kuvitella itseäni tekemässä muuta työtä. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä, että kommunikaatio ja asioiden hoitaminen kanssani on sujuvaa ja leppoisaa, samalla kuitenkin täsmällistä. Ehkä kaikista palkitsevinta työssäni on se pieni jännitys, joka leijuu ilmassa, kun toimin ostajan ja myyjän konsulttina kauppaneuvottelussa. -Niin ja tietysti se tunne, kun saa ilmoittaa osapuolille, että meillä on sopimus.

Pääsääntöisesti toimin Helsingin ja Espoon alueella ja olen erikoistunut arvoasuntojen välittämiseen Helsingin kantakaupungissa sekä Espoon ja Helsingin arvo-osoitteissa. Autan myös mielelläni merenranta- ja arvokohteiden välittämisessä Porvoon ja Inkoon välillä. Varsinkin hintavampien kohteiden myynnissä uskottava kiinteistönvälittäjä on keskeisessä asemassa kauppojen toteutumisessa.

Motto: Olen aina tykännyt Antti Rokan kommentista: ”Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane”

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Arvo- ja erikoiskohteiden asiantuntija

Vapaa-ajan asuntojen myynnin osaaja

Vahva aluetuntemus Helsingin Kantakaupunki ja Uudenmaan rannikkoalueet

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Full service also in English

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Esimerkillisen asiantuntevaa, osaavaa ja lämminhenkistä toimintaa""

Markku K.| Myyjä

""Ensin kiinnostuimme Westhousen kohteesta, jonka lopulta ostimme ja samalla laitoimme oman kasiomme myyntiin saman välittäjän kautta. Tuntui, että välittäjä oli helposti lähestyttävä ja ns. "meidän puolella" sekä ostajana että myyjänä. Oman asuntomme myynti sujui nopeasti ja meille vaivatta. Välittäjä oli meihin yhteydessä ja piti meidät koko prosessin aikana ajantasalla.""

Myyjä

""We met a very professional sales agent Pekka Kujala! He was very cooperative with our needs and queries. He handled our matter both professionally and humanly! We felt very comfortable and relaxed with him. After even asking him a million questions as a new time house buyer, he was never frustrated by us and continued to give his best. I definitely recommend his service to others!""

Tehetna | Buyer

""Olin Pekan palveluihin varauksettoman tyytyväinen. Hinta-arvio oli ammattimaisesti perusteltu ja koko prosessi meni juuri kuten luvattiin""

Myyjä

""Hyvää palvelua, mukavat ihmiset, hyvä yhdessä sovittu linja piti alusta loppuun asti""

Myyjä

""The sales agent was very professional!""

Buyer

""best service ever! Westhouse representative Mr. Pekka Kujala is an ambassador when it comes to property sales! He knows how to advertise in correct way ones property and find the right match."

Antonios D. | Seller

""Aktiivinen asiansa osaava myyjä. Piti minut ajan tasalla myyntitilanteesta lähes päivittäin. Kaupanteko sujui nopeasti ja luontevasti""

Pirjo | Myyjä

Esittelyvideo