Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0401608888

Minut tunnistaa avoimesta ja iloisesta asenteesta. Tavoitteeni on aina tarjota sekä asunnon ostajalle että myyjälle paras mahdollinen asunnonvaihtokokemus. Olen tukena asunnonvaihdon kaikissa vaiheissa ja tarjoan koko kokemukseni asiakkaideni käyttöön. Korkean ammattitaitoni ansiosta hallitsen hyvin sekä kiinteistöjen että osakehuoneistojen kauppoihin liittyvät huomioon otettavat yksityiskohdat.

Minulla on vahva osaaminen ja kokemus kiinteistövälittäjäntyön lisäksi myös remontoinnista. Edellisessä työssäni olen suunnitellut remontteja, keittiö-, eteis- ja kylpyhuonekalustuksia sekä laatinut sisustussuunnitelmia yhdessä asiakkaiden kanssa. Tarvitsetpa sitten mittasuhteiden hahmottamista, remonttitarpeen kartoitusta, kalustesuunnittelua tai huonejärjestyksen muutoksia, olen mielelläni apuna. Minulla on kontaktit myös remontoinnin huippuammattilaisiin.

Toimintatapani on aktiivinen, tehokas ja ehdottoman luotettava. Haluan olla sinulle apuna ja tukena sekä asuntoa myytäessä että uuden unelmakodin löytämisessä. Ole minuun yhteydessä niin autan sinua kaikissa asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa!

Kielitaito

Suomi, englanti