Vau lkv Kaakon laatuvälitys Oy

Laadukasta välittämistä!

Vau LKV Kaakon laatuvälitys Oy on tehokas ja välittävä kiinteistönvälitystoimisto, me välitämme asunnon myyjästä, sen ostajasta sekä itsestämme. Käytämme välittäessämme nykyaikaisia työkaluja, asunnon stailausta, ammattivalokuvausta, somemarkkinointia sekä sähköisiä asiakirjoja ja kaupankäyntiä. Ota yhteyttä, tehokaksikkomme Mika Kaleton ja Paula Torkki palvelemme sinua mielellämme.

Yhteystiedot

Kauppalankatu 5, 45100 Kouvola

Puh: 050 3300 906

Yrityksen välittäjät

Vau LKV Kaakon laatuvälitys Oy

Kaakon laatuvälitys Oy on paikallinen, Kouvolalainen kiinteistönvälitystoimisto.

Vastuullinen. Otamme vastuun meille annetuista tehtävistä, kunnioittaen samalla ympäristöä ja siihen liittyviä yhteisöjä. Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme, luoden asiantuntevaa ja vastuullista tapaa toimia.

Ainutlaatuinen. Toimintamallimme takaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Olemme helposti lähestyttävä, asiakkaan aina huomioon ottava kumppani. Korkealaatuinen asiantuntijuus ja yrittäjähenkisyys ovat perusta palvelulle, jossa asiakas on keskiössä. Haluamme näyttää inhimillisen puolemme mahdollistaen matalan kynnyksen asiakaskohtaamisia.

Uskalias. Yrittäjämäinen tapamme toimia tekee meistä rohkeita. Olemme avoimia ja ennakkoluulottomia kehittäessämme toimintatapojamme. Otamme palautteen kunnialla vastaan ja näytämme sen rohkeasti läpi toimintamme.