Seuraa

Kirsi Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Puh. 0504783158

Yli viisi vuotta kiinteistövälittäjänä yhdistettynä monipuoliseen taustaani on antanut minulle työkalut jokaisen asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen. Osaan luoda ratkaisut, jotka sopivat juuri asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen. Perustan työni rehellisyyteen, avoimuuteen ja siihen, että jokainen ansaitsee parhaan mahdollisen palvelun kaupan koosta riippumatta. Olen työskentelytavoiltani luotettava, asiantunteva ja pidän asiakkaan edun aina ykkösenä. Työkaverini kuvaavat minua systemaattiseksi, tuloksia aikaansaavaksi, eteenpäin pyrkiväksi, sympaattiseksi ja iloiseksi.

Työssäni tärkeää on saada asiakkaille tunne vaivattomasta matkasta ja paneudunkin yksityiskohtiin huolella. Olen puhelias, helposti lähestyttävä ja puhun asiat mielellään suoraan. Tämän piirteen tuon mukanani synnyinseudultani Pohjanmaalta, kenties myös sisukkuus juurtaa juonensa sieltä.

Osaan myös luoda mielikuvia siitä, miltä asiakkaan uusi koti voisi näyttää. Tässä auttaa monien vuosien työskentely sisustusalalla sekä taitoni hahmottaa tiloja. Sisustaminen on edelleen yksi suurimmista intohimoistani.

Vapaa-ajallani olen aktiivinen liikkuja ja harrastan muun muassa sulkapalloa ja padelia. Vaikka tällä hetkellä minulla ei ole omaa lemmikkiä, on aina iloinen yllätys, jos asiakkaan luona on iloinen hännänheiluttaja vastassa.

Olen valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi kodin tai myymään nykyisen kotisi. Yhdessä teemme asuntokaupastasi sujuvan ja miellyttävän kokemuksen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

LKV, KiaT

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Asunnon myynti sujui lopulta nopeasti vaikkei ollutkaan ehkä helpoimpia kohteita myydä vaikka oli keskustassa.Kiinteistövälittäjä herätti luottamusta ja prosessista tuli suorastaan ikimuistoinen.""

Asiakas

""Myyjä on ammattitaitoinen ja ystävällinen. Rento ja mukava. Selvittää asiat viiveettä ja hänet tavoittaa helposti.""

Asiakas

""Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Myös aikaisempi hyvä kokemus OPKoti palvelusta.""

Asiakas

""Kaikki sujui oikein mutkattomasti.""

Asiakas