Seuraa

Nora Haikonen

Asuntomyynti, Brand Manager, Osakas
Puh. 0442398393

Olen sosiaalinen, luotettava ja helposti lähestyttävä joukkuepelaaja. Perheeseeni kuuluu 3 lasta sekä aviomieheni Pasi. Olen pelannut salibandya 10-vuotiaasta lähtien.

Minulla on 13 vuoden kokemus pankki-, rahoitus- sekä sijoituspuolelta. Toimin Helsingin keskustassa asiakkuuspäällikkönä lähes 10 vuoden ajan. Olen tehnyt urallani tuhansia asuntokauppoja sekä auttanut asiakkaitani kodin ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa vuosien ajan. Kun saan auttaa sinua asuntosi myynnissä, saat minulta lisäksi apua rahoitusasioissa sekä vinkkejä asuntosijoittamiseen.

Asuntojen myynnissä merkittävä vahvuuteni on laaja markkinanäkyvyys valtakunnallisesti. Olen sosiaalisen median ammattilainen ja Instagram-tilini @norahaikonen tavoittaa Suomessa 60.000-250.000 ihmistä viikossa. Toivotankin sinut tervetulleeksi seuraamaan tiliäni.

Olen myös taitava ihmisten kanssa. Kuuntelen, autan ja pystyn tarjoamaan asiakkailleni parhaan mahdollisen kokonaisuuden kodin myynnissä. Asiakkaani suosittelevat minua paljon ja tämä onkin mielestäni paras kiitos hyvin tehdystä työstä. Minulle saa soittaa, lähettää sähköpostia sekä laittaa Whatsapissa tai Instagramissa viestiä.

Kun haluat kotiasi myymään myynnistä nauttivan sekä asiakkaita auttavan ammattilaisen – Olen palveluksessasi.

Vahvuuteni kaupungeittain:

Järvenpää: Olen asunut elämästäni täällä lähes 25 vuotta.

Vantaa: Olen käynyt Sotungin urheilulukion, pelannut vuosia salibandya Tikkurilan Tiikereissä sekä työskennellyt pankissa Tikkurilassa ja Jumbossa.

Helsinki: Olen työskennellyt Hakeniemessä sekä Kaivokadulla 10 vuotta.

Tuusula: Meiltä löytyy täällä loma-asunto ja mieheni on kotoisin Kellokoskelta. Pankissa olen työskennellyt Hyrylässä. Menimme myös naimisiin Kellokoskella.

Y

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli) ,Englanti

Erityisosaaminen

Yhteydenpito ostajiin ja myyjiin on aktiivista.
Ammattistailaus ,kuvat ja video. Jokaiseen myyntikokonaisuuteen panostaminen.
Parhaan markkinahinnan saaminen asiakkailleni.
Suosittelevat asiakkaat on paras kiitos tehdystä työstäni.
Pankki ja asuntosijoitus tausta 13.vuoden ajalta.