Seuraa

Iivo Sandqvist

Asuntokaupan Amor
Puh. 0503524655

Hei, olen Iivo. Oikea valinta silloin kun hyvä ei riitä!

Tarjoan sinulle erinomaista kiinteistönvälitystä Oulun talousalueella.

En ajattele asuntokauppaa helppoina euroina, vaan mahdollisuutena yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin koteihin, niin että se tuntuu oikealta.

Minulle asiakas on ykkönen ja haluan hoitaa asiakaskokemukset niin hyvin ja laadukkaasti, että ylitän asiakkaan odotukset.

Aina sanavalmis ja helposti lähestyttävä ja kaikin puolin sympaattinen huumorilla varustettu kaveri!

Asiakkaat sanovat, että olen rento, sillä en turhaan purista mailaa. Älkää kuitenkaan sekoittako tätä laiskaan, sillä se on kaukana minusta!

Rehellisyys ja luottamus on minulle avainsanoja kotien myynnissä sekä hankinnassa.

Olen arviokäynniltä alkaen täysin rehellinen, ja tokaisen jopa, jos mielestäni joku lattialista pitää vaihtaa tai seinä maalata, kaikki tämä vain sen johdosta, että asiakkaalle saadaan paras mahdollinen kauppahinta.

Noudatan kolmea periaatetta työssäni:

1. Tee hommat niin hyvin että sinua halutaan suositella.

2. Hyvä myyjä keksii selityksen, huippumyyjä ratkaisun.

3. Hyvä ja halpa samassa lauseessa ei vain toimi.

Ja onhan se vaan mukavaa olla mukana näkemässä, kun kemiat kohtaa ja asiakas tuntee, että just tästä talosta tulee mun koti!

Välittämisiin, Iivo

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Rento ja välitön suhtautuminen asiakkaisiin. Hyvä tilannetaju"

Ostaja

"Innostunut työstään. Pistää asiat rullaamaan, turhia nikottelematta."

Myyjä

"Asioiden hoito ja tilanteisiin reagoiminen oli nopeaa ja mutkatonta. Informaatio kulki vaivatta ja välittäjään sai aina tarvittaessa helposti yhteyden. Ystävällistä, iloista ja asiantuntevaa palvelua Oululaisella asenteella varustettuna."

Myyjä

"Loistava ja ammattitaitoinen palvelu"

Myyjä

"Myyjä pidettiin kokoajan asioiden etenemisen suhteen ajantasalla. Välittäjä on positiivinen, asiat hoitui reippaasti ja hän ottaa asiakkaat huomioon."

Myyjä

"Loistavaa palvelua! Aina oltiin tavoitettavissa ja asioihin löytyi aina ratkaisut nopeasti! 100% varmuudella olen yhteydessä jatkossa asuntoasioihin liittyen"

Myyjä

"Ihan loistavaa palvelua rennolla otteella. Aina sai yhteyden välittäjään ja huumoriakin riitti vaikka otettiinkin sitä yhteyttä noin sata kertaa :) Voidaan kyllä lämpimästi suositella Iivoa!"

Ostaja