TarjaK LKV Oy

TarjaK LKV Oy

Osakehuoneistot, kiinteistöt, maa- ja metsätilat, hevostilat, arvorakennukset, loma-asunnot, liiketilat. Myynti ja vuokraus.

Yhteystiedot

Martinkatu 33, 05830 Hyvinkää

Puh: +358505727553

Avoinna

Joustavasti sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

KIINTEISTÖVÄLITYSALAN HUIPPUAMMATTILAINEN TARJAK LKV!

Olemme yrittäjähenkinen kiinteistönvälitystoimisto, missiomme on auttaa menestyksekkäästi asiakkaitamme ratkaisemaan asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin, sekä ostamiseen liittyviä kysymyksiä Uudellamaalla ja lähiympäristössä. Kaukaisimpia kohteita unohtamatta. Onnistumisia tulee, kun nauttii tekemisestä, me nautimme! Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa, ammattitaitoa ja paikallista osaamista asunnon myyntiin tai asunnon ostamiseen, lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Asiakkaanamme voit rauhassa keskittyä muihin asioihin, kun me hoidamme elämäsi tärkeintä kauppaa. Olemme Suomen Kiinteistönvälitysliiton jäseniä ja noudatamme Hyvää Välitystapaa. Lähes kaikki asunnon myyntitoimeksiannot ovat tulleet suositusten perusteella, lukuisten asiakkaittemme toimesta. Autamme sinua löytämään unelmiesi kodin. Ostotoimeksiantosopimuksella etsimme sinulle kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Soita jo tänään ja varaa ilmainen arviointikäynti tai kerro millaisesta kodista haaveilet!

Tarja Kerkelä YKV, LKV, KiAT, Restonomi, Julkinen kaupanvahvistaja, Yrittäjä Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto, Laillistettu kiinteistönvälittäjä Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto Restonomi – palvelujen tuottaminen ja johtaminen ent. Tarja Ketonen