Seuraa

Jaakko Parikka

Myyntipäällikkö, LKV-pätevyys
Puh. +358504200748

Aloitin Habitalla joulukuussa 2019 Valkeakosken toimipisteellä. Sen jälkeen olen kivunnut Habitan maailmanlaajuisten huippumyyjien joukkoon vuonna 2021, suoritin LKV-kokeen, sain Myyntipäällikön paikan ja aloin kasvattaa Habitan toimintaa Pirkanmaalla. Vuoden 2023 alussa laajensimmekin toimintaamme avaamalla konttorin Tampereelle Turtolan Citymarketiin, jossa olen esimiehenä.

Olen ollut urani alusta asti kovassa nousukiidossa ja vauhti kiihtyy koko ajan: vuonna 2023 onnistuin rikkomaan aiemmat myyntiennätykseni ja olin Habita Top 3 myyjä Suomessa! Vuosi 2023 oli yleisesti alalla haastava, mutta tästä huolimatta sain myytyä enemmän asuntoja kuin ikinä aiemmin. Jos kaipaat tehokasta ja asuntosi myymiselle omistautunutta kiinteistönvälittäjää, jolle välitystyö on intohimo ja elämäntapa, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten juuri sinun on mukavinta edetä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista. Minut tavoittaa numerosta 050 420 0748, sähköpostitse jaakko.parikka@habita.com, Facebookista tai Instagramista käyttäjänimen jaakkolaviparikka kautta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään