Sp-Koti l Pori

Sp-Koti l Pori Sp-Koti Oy

Tervetuloa asiakkaaksemme

Olemme Satakunnan alueella toimiva kiinteistövälitystoimisto. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti -ketjua tiiviissä yhteistyössä Huittisten Säästöpankin kanssa. Toimistomme sijaitsee torin laidalla osoitteessa Pohjoiskauppatori 1, Pori.
Meillä on vuosikymmenten kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista sekä vankka paikallistuntemus.
Markkinoimme kohteitamme Satakunnan Asuntoviikko-lehdessä sekä internetissä sp-koti.fi, etuovi.com ja oikotie.fi sivustoilla. Kun yhdistämme laajan medianäkyvyyden sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kohteen myynnin edistämiseksi, kotisi tai muu myytävä omaisuutesi saa parhaan mahdollisen markkinointipanoksen alueellamme.
Kauttamme järjestyy koti myös kauempaa. Suomalaisen yhteistyökumppanimme avulla löydät Espanjasta tai Turkin Alanyasta oman kodin. Näihin asuntoihin voit tutustua osoitteissawww.kotiespanjasta.com tai www.kotiturkista.com.
Kun etsit uutta kotia, käänny paikallisen puoleen - kaiken minkä teemme, teemme Suurella Sydämellä Sinun parhaaksesi.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Pohjoiskauppatori 1, 28100 Pori Puh: 0500 810 977
Ma-pe klo 10-16.30
Yrityksen sivut

Sp-Koti

Sp-Koti - toimintamallissa on tärkeää reilu ja rehti asiakaspalvelu, jossa asiakasta ei unohdeta ja kiinteistönvälityksen osaaminen on arvossaan. Haluamme tarjota asiakkaille sitä kuuluisaa Säästöpankin hyvää palvelua. Sp-Koti Oy on paikallisten Säästöpankkien perustama kiinteistövälitysyhtiö, joka toimii franchising periaatteella.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen