Sp-Koti l Kouvola, Kodikkain Oy

Sp-Koti Kouvola Kodikkain Oy

Kymenlaakson Kodikkainta Kiinteistönvälitystä

Olemme osaava, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toiminta-alueemme on Kymenlaakson alue (Kouvola-Kuusankoski-Valkeala-Voikkaa-Elimäki-Koria-Anjala-Myllykoski-Inkeroinen-Sippola-Iitti-Kausa-Jaala) ja toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Helmi Säästöpankin kanssa. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin, perukirja- ja vakuusarvioihin sekä kauppakirjojen laadintaan.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Kouvolan kävelykatu Manskilla, osoitteessa Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola. Päivystämme myös Kausalassa K-Marketin tiloissa (Merrankuja 2) tiistaisin klo 10-14/sopimuksen mukaan. Myllykoskella näet tarjontamme K-Supermarketin ikkunassa, Keskikoskentie 3.

Tervetuloa asiakkaaksemme, palvelemme mielellämme!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola

Puh: (05) 371 3350

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Sp-Koti

Sp-Koti - toimintamallissa on tärkeää reilu ja rehti asiakaspalvelu, jossa asiakasta ei unohdeta ja kiinteistönvälityksen osaaminen on arvossaan. Haluamme tarjota asiakkaille sitä kuuluisaa Säästöpankin hyvää palvelua. Sp-Koti Oy on paikallisten Säästöpankkien perustama kiinteistövälitysyhtiö, joka toimii franchising periaatteella.

Sp-Koti | Lahti, Kodikkain Oy