Seuraa

Tommi Gustafsson

Yhteistyöyrittäjä,LKV,KiAT
Puh. 0449068739

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä. Alalla olen toiminut jo lähes 10 vuotta ja aluetuntemukseni Pirkanmaalla on vahva. Hoidan asuntokaupat ammattitaitoisesti alusta loppuun asiakkaan toiveet huomioiden. Mielestäni avoin ja rehellinen keskustelu on perusta oikealle hinnoittelulle ja onnistuneille kaupoille. Tavoitteellisuus ja luotettavuus sekä erilaisten asumismuotojen ja taloteknisten ratkaisujen tuntemus takaavat asiakkailleni onnistuneet asunto- ja kiinteistökaupat. Aiempi työkokemukseni sotilas- ja siviili-ilmailun parissa taas osaltaan takaa määrätietoisen ja jämptin työotteen myös kiinteistönvälitysalalla.

Asunto-osakkeiden lisäksi minulla on kokemusta myös erilaisista kiinteistökaupoista kesämökeistä omakotitaloihin ja maapalstoista teollisuustontteihin. Palvelen asiantuntemuksella myös kiinteistöosakeyhtiöiden sekä toimi-, tuotanto- ja varastotilojen myynnissä.

Kun haluat ammattitaitoisen, luotettavan ja asiantuntevan välittäjän, ota yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli hyvin kärsivällinen, koska olimme ensimmäistä kertaa myyjän roolissa asuntokaupoissa. Tyhmiä kysymyksiä tuli esitettyä enemmän ja vähemmän, on hyvä että joku osaa asiat selittää niin että yksinkertainenkin ihminen sen ymmärtää :) Oli myöskin positiivista huomata että oma tajuntamme myyntihinnan suhteen oli jo alusta asti miltei kohdallaan, vaikkakin melko ylimmästä ääripäästä liikkeelle lähdettiinkin."

Myyjä

"Ammattitaitoinen, jämpti ja miellyttävä välittävä. Olimme hyvin tietoisia, miten asiat etenee myynnin suhteen ja saimme paljon tietoa asuntokauppaan liittyvistä asioista. Harvoin pääsee asioimaan näin hyvin työhönsä sitoutuneen ammattilaisen kanssa!"

Myyjä

"Erinomainen aktiivisuus ja yhteispeli kaiken kaikkiaan. Myös taustatyöt tarvittavien dokumenttien kanssa menivät erinomaisesti."

Myyjä

"Tommi oli todella aktiivinen ja piti minut jatkuvasti ajan tasalla tilanteesta. Kaiken lisäksi viimeisen päälle mukava mies! Iso kiitos Tommille!"

Myyjä

"Asiantunteva välittäjä. Kaikki asiat hoituivat selkeästi ja ajallaan. Välittäjä osasi ottaa huomioon asioita, joita itse ei tiennyt ja myös hoiti asiat niiden osalta kuntoon."

Ostaja