Seuraa

Susanna Manninen

Osakas, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Puh. 0415285023

20- VUOTISVUOSIJUHLA KIINTEISTÖNVÄLITYKSESSÄ __________________________________________________________________________________

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja vuosi 2023 on 20- vuotisjuhlavuoteni kiinteistönvälitysalalla. Autan sinua tekemään asunnon myyntiin tai ostoon liittyviä päätöksiä, kun olet tekemässä todennäköisesti elämäsi taloudellisesti merkittävintä päätöstä.

Olen luotettava ja periksiantamaton neuvottelija joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaimpaan lopputulokseen. Pidän siitä, että asiat tehdään positiivisen tehokkaasti ja laadukkaasti tänään. Ei vasta huomenna. Minulle on kunnia-asia hoitaa asiakkaitteni asuntoasiat kuntoon niin, että heillä on koko myyntiprosessin ajan turvallinen ja luottavainen olo. Olen urani aikana hoitanut monenlaisten kiinteistöjen ja huoneistojen kaupat menestyksellä maaliin aina perinnetiloista pieniin siirtolapuutarhamökkeihin ja keskusta yksiöihin.

Asunnon oikea hinnoittelu, laadukas markkinointi ja kiinteistönvälittäjän aktiivisuus ovat avainasemassa parhaan markkinahinnan ja lyhyen myyntiajan saavuttamiseksi. Ammattivalokuvaaja kuvaa kotisi tuoden esiin sen parhaat puolet ja pohjakuva editoitaan. Tarvittaessa voimme stailata asuntosi myyntikuntoon joko pienimuotoisesti tai täysin kalustaen. Käytössämme on sähköiset ostotarjous- ja sopimuslomakkeet ja myös DIAS- kauppa hoituu kauttamme. Kohdennettu somemarkkinointi tukee myyntiä ja laaja verkostoni valjastetaan ostajan löytymiseksi.

Ota yhteyttä, kun haluat ystävällisen ja määrätietoisen kiinteistönvälittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä! Maksuttoman kotikäynnin aikana teen sinulle asuntosi erityisominaisuudet huomioivan välitystarjouksen ja myyntisuunnitelman. Tavoitteeni on, että myös sinusta tulee suosittelijani.

Ystävällisesti,

Susanna Manninen

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakekauppa, arviokirjat, kaupanvahvistukset.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Susanna oli aktiivinen ja auttavainen. Olemme erityisen tyytyväisiä."

N/A

"Välittäjän palvelu oli ystävällistä, ammattitaitoista, hän otti myyntitehtävän tosissaan ja paneutui asiaan, hankki hyvän kuvaajan kohteelle. Jos vielä tulee ajankohtaiseksi myydä/ ostaa, tiedän kenen puoleen kääntyä."

Mökkikauppa 2020, Kangasala

"Olenkin sinua jo markkinoinut, jos jollakin on ollut myyntiaikeita, ja aion tehdä niin jatkossakin :) Olin itse niin tyytyväinen siihen, miten asiat sinun kanssasi hoituivat ja osaat kohdella ihmisiä todella ihanasti. Se vaikuttaa tosi paljon siihen, mikä vaikutelma kohteesta tulee ostajalle."

Ostaja, Kangasala

"Haluaisin kiittää lämpimästi loistavasti hoidetusta talomyynnistä! Erityisesti mieleen jäivät seuraavat asiat: - mukavat alkukeskustelut joulukuussa ennen myyntitoimeksiantoa - tehokkaasti järjestelyt näytöt siten, että ne kuormittivat tosi vähän meitä perheenä - huolellisesti neuvotellut myyntitarjoukset yksityiskohtineen (näitä ihasteltiin rouvan kanssa, miten hienosti olit kaikki miettinyt etukäteen "meille") - upea, toteutunut kauppahinta. Kiitos Susanna! Huolellinen, jämpti ja yksityiskohdat huomioiva toimintatapa, fiilistä unohtamatta! Oli ilo, että saatiin sinun kanssa hoitaa homma!"

Jukka, Kangasala

"Kiitos ripeästä palvelusta! Erityisen tyytyväisiä olimme siihen, miten Susanna hoiti tarjousneuvotteluvaiheen. Hän oli periksiantamaton ja omatoiminen, saimme Susannan ansiosta omakotitalostamme erinomaisen kauppahinnan."

Risto ja Leena, Lempäälä

"Erityisen hyvää oli yhteydenpito ja viestintä mm. esittelyiden ajankohdista ja kaupanteko."

Myyjä Tampere

"9/10"

Myyjä Tampere

"Saimme aina tosi nopeasti vastaukset viesteihimme, jopa viikonloppuna. Hyvää, asiantuntevaa asiakaspalvelua."

Myyjä Orivesi

"Erityisen hyvää oli valokuvaus ja esittelyn jakaminen erityyppisiin kanaviin."

Myyjä Tampere

"Erityisen hyvää oli viestintä alkukankeuden jälkeen ja myynti."

Myyjä Ylöjärvi

"10/10"

Myyjä Helsinki

"9/10"

Myyjä Orivesi

"10/10"

Myyjä Tampere

"Alkuun mietimme, että tarjouskauppakohteena myydyn asuntomme lähtöhinta asetettiin mielestämme aika alhaiseksi. Luotimme kuitenkin Susannan näkemykseen ja myynti aloitettiin. Tarjouskauppa lähtikin hyvin lentoon ja saimme keskusta asunnostamme oikein hyvän kauppahinnan, joka oli Susannan alussa antaman hinta-arvion ylärajoilla."

Ari ja Seija Tampere

"Susanna oli erityisen aktiivinen ostotarjousneuvotteluissa. Saimme asunnostamme hintapyyntiä korkeamman kauppahinnan hänen ansioistaan. Asuntomme myytiin ensiesittelystä."

Seija ja Antti

"Tulen suosittelemaan Susannaa ystävilleni. Kaikki hoitui ripeästi."

Matti Tampereelta

"Olimme pitkään myyneet taloamme toisen välitysliikkeen kautta, mutta ostajaa ei ollut löytynyt. Tuttavamme suositteli Susannaa, joka oli heiltä myynyt aiemmin jo kaksi asuntoa. Tykkäsimme siitä, että myyntityö otettiin tosissaan. Susanna tilasi ammattivalokuvaajan paikalla ja todella panosti asuntomme mainostekstiin. Talomme myytiin vajaassa kuukaudessa. Olemme tyytyväisiä."

Riitta ja Heimo Tampere

"Susanna oli aina tavoitettavissa ja piti meidät myös säännöllisesti infottuna myynnin etenemisestä. Myimme vanhempaa omakotitaloa jota olemme vuosien aikana paljon remontoineet, joten erityisen tyytyväisiä olimme Susannan tekemään huolelliseen myyntiesitteeseen ja pikkutarkkaan kauppakirjaan."

Helena ja Risto - Nokia

"Myyntikuvat olivat hyvät ja Susanna laati mielestämme poikkeuksellisen hyvän mainostekstin talostamme. Tuli tunne, että myyntiin todella haluttiin panostaa ammattimaisesti. Tulemme suosittelemaan Susannaa."

Pekkalan perhe - Tampere

"Kaikki sujui hyvin. Kiitos."

Myyjä - Tampere

"Susannan kanssa oli kiva tehdä yhteistyötä. Myynti hoitui reippaalla otteella ja prosessista jäi positiivinen fiilis!"

Pekka - Nokia

"Kaikesta huomasi, että Susannalla on pitkä kokemus asuntokaupasta. Homma vain toimi."

Pertti - Nokia

"Saimme omakotitalostamme paremman hinnan kuin olimme toivoneet. Lapsiperheenä olimme tyytyväisiä myös siihen, että Susanna otti huomioon toiveemme esittelyaikojen järjestelyistä. Myyntikuvat olivat hyvät ja Susanna oli aktiivinen ostajien suuntaan tarjousneuvottelussa. Suosittelimme Susannaa jo ystäväperheelle."

Pekkariset - Nokia

"Susannan kanssa yhteistyö toimi hyvin. Sain tarvittavat tiedot nopeasti. Palvelu oli ystävällistä. 10/10."

Tiina

"Kaikki asiat sujuivat mielestäni hyvin ja joustavasi. En löydä mitään parannettavaa. 10/10"

Kari Saatsi

"10/10"

Myyjä

"Kaikki sujui hyvin! Erittäin hyvää palvelua kaikin puolin. 10/10"

Myyjä

"10/10"

Myyjä

"Kokonaisuus hoitui erinomaisesti. Todella sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Tiedottaminen välittäjältä erinomaista. 10/10"

Marjo

"Erityisen hyvää olivat esittelykuvat ja asioiden hoito. Susanna huomioi meidän toiveemme hyvin ja luottamus välillämme syntyi heti. Mielestäni kaikki sujuin niin hyvin, etten keksi mitään parannettavaa. 10/10"

Myyjä

"Kaikki sujui erityisen hyvin. Palvelu oli joustavaa ja läsnäolevaa, asiakasta kuunnellen. Asiantuntevaa ja reipasta toimintaa. Kaikki oli ok!"

Kirsi Kotanen

"Kaikki sujui asiantuntevasti ja joustavasti. 10/10"

Veikko Kotanen

"Myynti sujui mutkattomasti ja nopeasti. En löydä palvelusta mitään parannettavaa. 10/10"

Irma Salminen

"Erityisen hyvää oli nopea myynnin aloitus. Ostaja löytyi nopeasti. Tietysti osasyy oli asunnon hyvä sijainti keskustassa. 9/10"

Myyjä

"Susannan kanssa yhteistyö toimi hyvin. Sain tarvittavat tiedot nopeasti. Palvelu oli ystävällistä. 10/10"

Ostaja

"Erityisesti olimme ostajina tyytyväisiä siihen, että saimme Susannalta myyntikohteen paperit heti sähköisesti luettavaksemme paikan päällä asuntoesittelyssä. (Ei tarvinnut odotella päiväkaupalla.) Tämä auttoi meitä tekemään asunnosta ripeästi ostopäätöksen. Susanna oli erityisen auttavainen. 10/10"

Ostaja

"Asunnon myynti sujui odotettua nopeammin. Olin iloisesti yllättynyt. Vahva luottamus syntyi jo siitä, kun alueen ennakkokartoitus oli tehty erittäin tarkasti ja asioihin oli perehdytty huolella. Ajantasainen tieto, asioiden sujuvuus ja välittäjän sydämellisyys oman kodin myynnissä merkitsivät minulle paljon. Iso kiitos."

Sari Laakso

"Kaikki sujui erittäin hyvin. En keksi mitään parannettavaa. Susanna on erittäin pätevä, asiallinen ja mukava välittäjä. En voi kun suositella."

Satu

"10/10"

Myyjä

"10/10"

Myyjä

"Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja vastaili kysymyksiin nopeasti. Myös asunnon näyttöjen sopiminen onnistui hyvin."

Ostaja

"Kokonaisuus oli hyvin hoidettu. 10/10."

Myyjä

"Kaikki sujui erityisen hyvin. En keksi mitään parannettavaa. 10/10"

Myyjä

"Erityisen hyvää oli kokonaisuus. Kaikki hoitui ripeästi ja jämptisti. Susanna on selvästi ammattilainen työssään. En keksi mitään parannettavaa."

Myyjä

"Nopea kauppa, asiallinen ja miellyttävä asiakassuhde. 10/10"

Myyjä

"Kaikki asiat sujuivat mielestäni hyvin ja joustavasi. En löydä mitään parannettavaa. 10/10"

Kari Saatsi

"10/10"

Myyjä

"Kaikki sujui mielestäni erittäin hyvin! Erittäin hyvää palvelua kaikin puolin. 10/10"

Myyjä

"Erityisen tyytyväisiä olimme siihen, että kaikki myynnin/ markkinoinnin yksityiskohdat olivat tarkkaan suunniteltuja. Susanna myös piti meidät akviivisesti tiedottuina myynnin etenemisestä. Vahva suositus. 10/10"

Erkki ja Maija

"Kokonaispalvelu oli loistavalla tasolla ilman heikkouksia. 10/10"

- Asiakas Tampere -

"10/10 Erityisen hyvää oli yhteydenpito myyntisopimuksen tekemisen jälkeen. En keksi mitään parannettavaa."

Myyjä

"Susanna oli kaikista neljästä kohteessa arvioinnin tehneistä välittäjistä kiinnostunein ja innostunein myymään kohdetta. Katsojia kävi runsaasti ja hinta-arvio oli kohdallaan, kaupat syntyivät nopeasti."

Kesäpesä Tampere

"Kiitos Susanna aktiivisesta otteestasi myynnin aikana. Olimme myös hyvin tyytyväisiä tapaasi kohdata meidät asiakkaana. Tulemme varmasti suosittelemaan sinua!"

Tiina ja Heikki