Eva-Johanna Slotte

LKV, LVV, kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, kaupanvahvistaja
Puh. 0407189892

Olen kiinteistö- ja asuntokaupan ammattilainen Rohkeiden päätösten takana on luotettava kumppani. Oman kodin myynti tai osto on usein elämän suurin kauppa ja siksi minulle on kunnia-asia hoitaa sinun asuntokauppasi ammattitaidolla, turvallisesti ja suurella sydämellä.

Olen kiinteistö- ja asuntokaupan vahva ammattilainen. Tätä unelma- ja elämäntapatyötäni olen tehnyt vuodesta 2007. Olen ehtinyt hankkimaan välityskokemusta myös pääkaupunkiseudulta, josta nyt palasin takaisin kotiseuduilleni käynnistääkseni uuden Sp-Koti Kokkolan kiinteistönvälitysliikkeen. Suhtaudun asumiseen ja asuntokauppaan intohimoisesti ja se näkyy tavassani työskennellä. En laske työtunteja ja minulle tärkeintä on onnistua parhaalla mahdollisella tavalla sinun asuntokaupassasi. Minulla on kaupan päättämisen taito.

Olen asiakkaiden luottamuksen arvoinen ja hoidan jokaisen toimeksiannon sekä huolella että aktiivisesti. Saat minulta ammattitaitoista, tehokasta ja luotettava palvelua sekä neuvoja miten saat kodistasi parhaan hinnan. Asiakkaideni minulle antamat lukuisat suositukset sekä se, että he palaavat puoleeni asuntoasioissa kerta toisensa jälkeen on paras kiitos tekemästäni työstä.

Olen iloinen voidessani nyt tarjota kodinvaihtajalle vahvan ammattitaitoni lisäksi kattavat ja laadukkaat Sp-Kodin tarjoamat nykyaikaiset digitaaliset palvelut. Sp-Koti Avain Kokkola ja Avain Säästöpankin saumaton yhteistyö mahdollistaa myös juuri sinun asuntokauppasi nopeisiin päätöksiin, koska rohkeiden päätösten takana on luotettava kumppani. Soita minulle jo tänään!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti