Seuraa

Sari Salmela

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, eMBA, kaupanvahvistaja
Puh. +358503809219

Asuntokauppasi hoituvat ammattitaidolla ja turvallisesti. Huolehdin, että sinä saat ammattitaitoista, tehokasta ja luotettava palvelua sekä neuvoja, miten saat kodistasi parhaan hinnan, kun myynti on sinulle ajankohtaista. Minulle on kunnia-asia palvella sinua niin, että haluat suositella minua myös ystävillesi. Tyytyväinen asiakas on minulle kaikkein tärkein syy jatkaa joka päivä tätä työtä, jota teen suurella sydämellä.

Suhtaudun asumiseen, kodin ratkaisuihin ja asuntokauppaan intohimoisesti ja se näkyy tavassani työskennellä. En laske työtunteja ja minulle on tärkeintä onnistua parhaalla mahdollisella tavalla sinun asuntokaupassasi. Luonnettani kuvaa aktiivisuus, periksiantamattomuus ja vauhdikas energia, joiden johdosta minulla on kaupan päättämisen taito.

Myös omat kiinnostuksen kohteeni kertovat asiantuntemuksestani. Olen toiminut asuntosijoittajana lähes 20 vuotta ja siksi pystyn palvelemaan sinua myös asuntosijoittamisen moninaisissa kysymyksissä. Lisäksi olen ehtinyt hankkia kokemusta myös omakotitalon rakennuttamisesta jo parinkin rakennushankkeen verran, ja sitä kautta olen oppinut paljon myös rakentamisesta ja talotekniikasta.

Ennen siirtymistäni kiinteistönvälitysalalle, tein pitkän uran finanssialalla sijoitus-, rahoitus- ja myynninjohtotehtävissä. Tämä antaa minulle valmiudet neuvoa asiakkaitani myös esimerkiksi asuntokaupan rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä - olenhan myös ylpeydellä Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV!

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV) sekä suorittanut alan korkeimman koulutustason, Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Olen myös kaupanvahvistaja. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti seuraamalla eri kanavien kautta muuttuvaa lainsäädäntöä ja hyvän välitystavan ohjeistuksia. Kuuntelen aktiivisesti alaamme liittyviä podcasteja, olen puhunut asuntosijoittamisen webinaarissa ja tehnyt asuntosijoittamisen verkkokoulutusta yhteistyössä Säästöpankin kanssa.

Soita minulle jo tänään!

Asumistalouden asiantuntijana, Kotipankkiirina, olen tukenasi elämän suurissa päätöksissä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti ja ruotsi

Erityisosaaminen

Kiinteistökauppa
Kaupanvahvistaja
Asuntosijoittaminen
Ostotoimeksianto

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän (Sari Salmela) kanssa toimi erittäin hyvin ja olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä mitä hintaa lähdetään tavoittelemaan. Myös asunnostamme otetut kuvat olivat ensiluokkaisia."

Susanna Puolakka - myyjä

"Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia."

Tero Halinen - ostaja

"Ostettavan asunnon näyttö sopi välittäjälle heti seuraavana päivänä, sopimaamme aikaan. Välittäjä ei ollut liian kiireinen jolloin halu olisi kadonnut, eikä myöskään "liian helppo" jolloin olisin pohtinut hänen osaamistaan kalenterin tyhjyyden takia. -Oman asunnon myyntiin meni 36 tuntia ja sain 400€ enemmän rahaa käteen kuin ostaessani maksoin kyseisesestä asunnosta. Sain myös isomman hinnan asunnostani, kuin mitä 2kpl välittäjiä oli arvioinut toteutuvaksi myyntihinnaksi. Myyntiaika oli naurettavan lyhyt ja kasaan saatu raha oli enemmän kuin uskoinkaan. -Molempien asuntojen (ostettava ja myytävän) kuvat olivat niin laadukkaat etten tunnistanut asuntoani omakseni."

Leevi Lahovaara - myyjä

"Sari oli välittäjänä asunnossa, jonka ostin. Asuntokaupat sujui erinomaisesti ja suuret suositteluni. Tapaamiset saimme sovittua asunnolle sujuvasti ja kaupat sujui vaivattomasti sähköisesti."

Jessica Ryhänen - ostaja

"Asiointi oli erittäin vaivantonta myyjäosapuolelle ja kaikkiin asunnonmyyntiin liittyvissä epäselviin asioihin sain nopeat vastaukset. Lisäksi sain hyviä vaihtoehtoja asunnonmyyntiin, kuten tarjouskauppa, sisustuskuvat. Tämä varmasti nopeutti asunnonmyyntiä. Vaikka emme nähneet fyysisesti välittäjän kanssa asian tiimoilta lainkaan, pystyimme hoitamaan asiat puhelimen ja sähköpostin välityksellä erittäin helposti. Voidaan sanoa että 5/5."

Janne Raatikainen - myyjä

"Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hyvin."

Nina

"Kokonaisuus. Välittäjä kävi arvioimassa asunnon ja seuraavana olikin kuvaus jonka jälkeen esittely. Alle viikko ja asunto oli myyty."

Mika H. - myyjä

"Kokonaisuus. Välittäjä kävi arvioimassa asunnon ja seuraavana olikin kuvaus jonka jälkeen esittely. Alle viikko ja asunto oli myyty."

Emmi H. - myyjä

"Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kohteesta ja hän oli olemukseltaan miellyttävä ja innostava. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvällä ammattiaidolla sekä täsmällisyydellä."

Aino Rajasuo - myyjä

"Kaikki toimi vaivattomasti ja Välittäjän asiantuntemus erittäin hyvä, kiitos! Suosittelen lämpimästi!"

Minna - myyjä

"Kaikki. Sari oli ystävällinen, mutta jämäkkä. Heti alusta lähtien tuli olo, että hän osaa asiansa ja saa asunnon myytyä nopeasti. Kaikki hoitui vakaalla ammattitaidolla."

Sanna-Maija Nybergh - myyjä

"Ystävällinen, piti ajantasalla ja asiat tehtiin niin mikä on helpointa sekä ostajalle että myyjälle. Kumpaakaan suosimatta, vaikka toinen vaan hänen palveluistaan maksoi. Jaksoi kertoa asiat läpikotaisin."

Saana - ostaja

"Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui nopeasti ja hän selvensi erinomaisesti monia ensiostajan huolia."

Tanja - ostaja

Esittelyvideo