Seuraa

Minna Laine

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0443444430

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla kauan ja useimmat kodit tulevatkin myyntiin jo suositusten kautta. Se on todella palkitsevaa, kun vanhat asiakkaat palaavat asunnonmyyntiasioissa pitkänkin ajanjakson jälkeen ja suosittelevat vielä tutuilleenkin.

Rakastan työtäni, enkä osaa kuvitella tekeväni mitään muuta työtä. Luotettavuus, avoimuus ja ammattitaito ovat minulle tärkeitä arvoja työssäni.

Olen asunut pääkaupunkiseudulla koko ikäni ja omaan vahvan paikallistuntemuksen. Ajattelen asioista positiivisesti, nautin työstäni ja teen sitä sydämellä.

Koti on ihmiselle tärkein paikka. Autan sinua mielelläni niin nykyisen myynnissä, kuin uuden etsinnässäkin. Tehdään siitä yhdessä miellyttävä kokemus. You can also contact me in English. ystävällisesti, Minna

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olen vuosien varrella ostanut ja myynyt useita asuntoja, joten minulla on kokemusta monenlaisista välittäjistä, myös ihan hyvistä. Tämän kokemuksen perusteella voin sanoa, että Minna on aivan omaa luokkaansa. Ensikohtaamisesta lähtien kävi selväksi, että Minna tekee työnsä rautaisella ammattitaidolla, tehokkaasti sekä suurella sydämellä. Hän kertoo rehellisesti ostettavaan ja myytävään asuntoon liittyvistä asioista sekä kuulee ja ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet. Minna tuli arviointikäynnille hyvin valmistautuneena. Kuvat otettiin muutaman päivän päästä, ilmoitus oli netissä viikko arviointikäynnin jälkeen ja jo ennen virallista ensiesittelyä sovittiin kaksi yksityisnäyttöä ja asunto myytiin täyteen pyyntihintaan."

myyjä Vantaa

"Minna Laine on aivan suvereeni. Kaikki asiat sujui mutkattomasti. Hänen hoitaessaan myyntiä ei mistään tarvinnut olla huolissaan. Oli turvallinen olo. Minna on myös myynyt tyttäreni ja poikani asunnot ja heiltä kuulinkin Minnasta he sanoivat,että Minna on hyvä. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille."

Pirjo Pietarinen

"Minna teki jo ensitapaamisella todella positiivisen vaikutuksen, ja lopulta valitsimme hänet kotimme välittäjäksi. Ensivaikutelmaan kannatti todellakin luottaa, sillä Minnan kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti alusta loppuun. Minna piti meidät koko ajan ajantasalla kaikesta asuntomme myyntiin liittyvästä, ja antoi loistavia neuvoja aina kun niitä kaipasimme. Minna tekee työtään suurella sydämellä ja raudanlujalla ammattitaidolla, ja valitsisimme hänet milloin tahansa uudestaan välittäjäksemme."

myyjä Vantaa

"Vaihdettuani välittäjän Minnaan tuli asuntoni myyntiin positiivisuutta, vauhtia ja valoa. Minna on aidosti sydämellisessä avoimessa vuorovaikutuksessa ollen työssään täsmällinen ja luotettava. Kotini myynnistä tuli Minnan ammattitaidolla turvallinen ja lämmin matka kohti uusia maisemia."

myyjä Vantaa

"Minna on äärimmäisen motivoitunut myyjä, joka osaa ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. On tarkka ja hoitaa kaiken paperiasioita myöten huolellisesti. Osaa kohteen hinnoittelun alueen ja kunnon mukaan hyvin. On tärkeää, että myyjä on itse aidosti kiinnostunut kohteesta ja sitä Minna on. Voin suositella lämpimästi."

ALEKSANDER KORELIN