Seuraa

Tytti Lamppu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MyAt, sisustusstailaaja, partner
Puh. 0503206061

Olen positiivisuuteen ja ahkeruuteen luottava kiinteistönvälittäjä.

Koti on ihmiselle tärkeä paikka ja minusta on hienoa, että saan olla mukana ihmisten elämän tärkeimmissä tapahtumissa. Minulle erilaiset asunnot, kodit ovat intohimo ja asiakaspalvelu sydämen asia.

Olen työskennellyt koko työurani asiakkaiden kanssa ja kiinteistönvälittäjänäkin jo useamman vuoden. Asiakkaideni mielestä olen mm. luotettava, ystävällinen, energinen, tehokas ja helposti ymmärrettävä. Kiinteistönvälittäjän työni lomassa olen suorittanut myynnin ammattitutkinnon sekä käynyt sisustusstailaajan koulutuksen tukemaan kiinteistönvälittäjän päivittäistä työtäni.

Oma SM-tason urheilutausta siivittää minut kunnianhimoisesti aina parhaaseen lopputulokseen, myös asuntokauppa-asioissa. Minulle on myös tärkeää, että myyjä ja ostaja ovat molemmat tyytyväisiä lopputulokseen.

Golf, tennis ja hiihto ovat minulle tärkeitä harrastuksia. Lomani vietän ehdottomasti lämpimässä auringonpaisteessa golfaten ja useimmiten Espanjan Aurinkorannikolla, jossa kenttiä riittää…

Saanhan olla apunasi myös Sinun asuntoasioissasi, olitpa sitten myymässä tai etsimässä uutta kotia. Minusta saat palvelukseesi tunnollisen, tarkan ja tehokkaan yhteistyökumppanin. Otathan yhteyttä, niin tehdään asuntounelmistasi yhdessä totta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti