Seuraa

Helena Koivisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0443233234

SILLÄ ON MERKITYSTÄ KUKA ASUNTOASI MYY JA MITEN En koskaan valitsisi oman kotini välittäjää arpomalla – Älä sinäkään.

Toimin Solid House Oy:n huippubrändissä ja minut on palkittu jo useana vuotena peräkkäin Turun toimiston parhaana myyjänä. Vahvuuksiani ovat laillistetun kiinteistönvälittäjän juridinen pätevyys, huippumyyjän ominaisuudet, 110% työmotivaatio sekä vahva tietotaito rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen. Tunnen markkinat ja ostajien ajatusmaailman, joten tiedän, miten juuri sinun asuntosi myydään.

Olen tehnyt myös henkilökohtaisia asuntokauppoja elämässäni 11 kertaa, joten osaan asettua niin ostajan kuin myyjänkin asemaan.

Lue referenssini ja aidot asiakaspalautteeni www.solidhouse.fi/helena-koivisto ja päätä itse, voisinko olla sinun kotisi välittäjä? Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kerro asunnostasi niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee!

Asunnon hinta-arvio ja konsultointikäynti on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Välityspalkkio määräytyy asunnon perusteella (esim. sijainti, asunnon kunto, arvioitu myyntiaika jne.)

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot ja puutalot Turussa ja Turun naapurikunnissa. Kokemus on laaja aina vanhoista hirsitaloista uusiin kivitaloihin, sijoitusyksiöistä arvokohteisiin ja remonttia vaativista aihioista huippulaadukkaasti saneerattuihin kokonaisuuksiin.