Seuraa

Niina Nurminen

Asuntomyyjä, Partner, Sisustusstailaaja
Puh. 0509178787

Moikka!

Minulle kotien välittäminen on enemmän kuin pelkkä työ, se on elämäntapa. Intohimo kotien sisustusta sekä välitystyötä kohtaan, positiivisuus ja aito halu auttaa asiakkaita ovat ehdottomia vahvuuksiani. Edellä mainitut ovatkin luoneet minulla vahvan pohjan menestykselliseen toimintaan asuntokauppojen parissa.

Monipuolinen kokemus kaupan alalta erilaisista myyntitehtävistä näkyy tekemisessäni - tiedän, mikä kohteessa on tärkeää, mitä ostaja arvostaa ja kenelle asunnosta tulee koti. Haluan ehdottomasti tarjota ensiluokkaista palvelua niin asunnon myyjille kuin ostajille, sillä jokainen asiakaskohtaaminen on minulle arvokas arjessa. Valitsemalla minut, saat asunnollesi tehokkaan ja nykyaikaisen välittäjän lisäksi laadukkaan stailauksen, huippuvalokuvaajan valokuvat, nykyaikasin työkaluin suunnitellun markkinoinnin sekä ennen kaikkea sujuvan myyntiprosessin.

Kun asuntosi myynti on ajankohtainen, otathan epäröimättä yhteyttä, niin voin olla sinulle avuksi asuntoihin ja asumiseen liittyvissä asioissa? Autan myymään kotisi parhaaseen hintaan ja parhain ehdoin!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Aktiivinen välittäjä! Suositellaan ehdottomasti myös jatkossa. :)"

Myyjä, Tampere

"Niina myi asuntomme lopulta yli pyynnin ja piti aktiivisesti meitä tilanteen tasalla myynnin eri vaiheissa, olemme erittäin tyytyväisiä ja suositeltu tuttavillemme!"

Johanna, Tampere/Nokia

"Asuntomme oli toisella välitystoimistolla 4kk myynnissä ja vaihdoimme välittäjäämme Niinaan suositteluiden perusteella. Asunto myytiin lopulta 2vk aikana ja saimme odotettuamme paremman hinnan. Panostus mm. stailaukseen kyllä kannatti."

Heikki, Tampere

"Olemme käyttäneet Niinaa välittäjänämme jo parissa asuntokaupassa ja aina saaneet yllättyä kuinka sujuvasti kaupat ovat syntyneet nopeilla myyntiajalla, Kiitos!!"

Janne, Tampere

"Kaikki sujui loistavasti. Olimme hyvin vaikuttuneita sinun ammattitaidosta sekä asenteesta asunnon myyntiä kohtaan. Lisäksi saimme huomattavasti paremman hinnan kuin olimme alussa ajatelleet. Kiitos Niina!"

Myyjä, Tampere

"Niinan kanssa homma sujui mallikkaasti. Olemme ennenkin koittaneet saada kauppoja aikaan ostotoimareiden kautta. Nyt sujui loistavasti."

Myyjä, Tampere

"Kaikki sujui erinomaisesti Niina kanssa ja oli ilo työskennellä hänen kanssa. On tärkeää, että näin isoissa asioissa voi luottaa välittäjän ammattitaitoon. Valitsemme Niinan ehdottomasti jatkossakin!"

Myyjä, Nokia

"Olen erittäin tyytyväinen Niinan ammattimaiseen otteeseen työssään. Lisäksi aktiivisuus myynnin eri vaiheissa oli iso plussa ja pystyin luottamaan että asiat ovat hyvissä käsissä."

Myyjä, Tampere

"Erittäin helppoa myydä asuntoa Niinan kanssa! Kaikki kävi nopeasti ja vaivattomasti."

Myyjä, Nokia

"Ostimme Niinan kautta asunnon ja heti esittelyn sopimisesta lähtien yllätyimme positiivisesti saamaamme asiakaspalveluun sekä kuinka jouhevasti välittäjä mukautui toiveisiimme. Toivottavasti pääsemme jatkossakin asioimaan asuntoasioissa, kiitos saamastamme palvelusta!"

Ostaja, Tampere