Seuraa

Susanna Metelinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner
Puh. 0405710398

Minulla on ollut ilo toimia noin 10 vuoden ajan kiinteistönvälittäjänä. Aluksi Pirkanmaalla ja muutettuani takaisin Poriin toimin Satakunnan alueella, Solid House Porin toimistolla.

Vuosien varrella minulle on karttunut monipuolisesti kokemusta erilaisten huoneistojen ja kiinteistöjen myynnistä.

Olen kouluttautunut ja osallistunut aktiivisesti työni ohessa. Olen suorittanut mm. Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon 8 vuotta sitten sekä LKV-tutkinnon vuonna 2017. Myynti- ja asiakaspalvelukokemusta minulla on kaikkiaan yli 30 vuotta.

Usko aina siihen mitä teet täydestä sydämestäsi! Minä uskon jokaisen kodin myyntimahdollisuuksiin. Solid House -taustatiimin avulla löydämme jokaisen kodin potentiaalin helpottaaksemme ostajaa näkemään kodin mahdollisuudet. Minusta on mahtavaa olla auttamassa, kun asunnon myynti tai ostaminen on ajankohtaista.

Odotan innolla yhteydenottoanne ja että pääsen kertomaan, miten voimme toteuttaa Teidän asuntonne myyntiprosessin. Toimin ripeällä otteella, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Mikäli harkitsette uuden kodin ostamista ja/tai nykyisen kotinne myyntiä, autan mielelläni. Tulen mielihyvin esittäytymään ja keskustelemaan asuntoasioista kanssanne.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään