Seuraa

Katja Valli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, partner
Puh. 0443227040

Tervehdys! Olen tavoitteellinen ja myyntihenkinen kiinteistönvälittäjä Porista. Jo pienenä tyttönä Tuorsniemessä myin ovelta ovelle –myyntinä itse tekemiäni vesiväripiirustuksia. Yrittäjähenkeä minulla on siis aina ollut, mutta taiteellisuutta ei sitten niinkään J

Asiakaspalvelussa mielestäni yksi tärkeimpiä asioita on asiakkaan ajan tasalla pitäminen, ja siihen olen myös aina panostanut. Olen tehnyt töitä kiinteistönvälitysalalla keväästä 2015 saakka ja olen ollut iloinen, että uskallusta riitti vaihtaa henkilökohtaisen pankkineuvojan työstä kiinteistönvälitykseen. Uusi urasuuntaus ei tullut pankkikavereilleni yllätyksenä, eli ilmeisesti minussa oli jo ollut näkyvissä selvät kiinteistönvälittäjän elkeet. Alkuun pääsin loistavasti asuntomyyjänä, mutta kunnianhimoisena ihmisenä melko pian suoritin kiinteistönedustajan (KED) sekä kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnot.

Vapaa-ajalla minulla on tapana harrastaa satunnaisesti käsitöitä. Villasukkia neulon muutaman parin vuodessa ja nyt viimeksi innostuin virkkaamaan tiskiliinoja. Kotipihan eläimistöä meillä pitää ”jöössä” suloinen Jack Russelin terrieri Lissu. Lintujen, kissojen ja rusakoiden lisäksi eräs harvinaisempia takaa-ajoja Lissulla on ollut muun muassa ketun kanssa. Kettu juoksi edellä nappaamansa lintu suussaan, tämän perässä Lissu ja viimeisenä minä jahdaten koiraa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään