Seuraa

Saija Hakola-Tikanoja

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, team leader, partner
Puh. 0400468300

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla 20 vuotta ja tuon ajan voisin hyvin kiteyttää tuttuun sloganiin; "päivääkään en vaihtaisi pois".

Välittäjän arki ei tietenkään ole pelkästään samppanjaa ja vaahtokarkkeja. Onneksi, sillä se olisi varmasti aika tylsää pidemmän päälle. Vaikka työpäivät saattavat joskua venyä pitkälle, jopa yöhön ja viikonloputkin menevät usein töiden parissa, niin ihanien asiakkaiden ja työn haasteellisuuden ja monimuotoisuuden vuoksi tästä työstä jaksaa aina vaan vuodesta toiseen innostua. Ja mikä onkaan sen palkitsevampaa kun vanhat asiakkaat palaavat oman luottovälittäjänsä luokse vuosien jälkeen ja suosittelevat myös tutuilleen. Onhan se aika mahtavaa. Silloin sitä tietää tehneensä jotakin oikein. Suurin osa uusista asiakkaistani ovatkin tulleet juuri suositusten kautta. Tästä olen nöyrästi kiitollinen ja onnellinen.

Työni teen aina ilolla, luotettavasti ja ammattitaidolla. Mottoni on: Se mikä luvataan, tehdään, ja mieluusti vähän enemmän.

Rakastan työtäni, enkä oikein osaa kuvitella itseäni missään muussa työssä. Jos asuntoasiat ovat Sinulle ajankohtaisia, niin ota yhteyttä tai tule käymään juttusilla. Minä autan mielelläni.

Rakkaudesta Koteihin ❤️

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, saneeraus- ja uudiskohteet. Helsingin kantakaupunki.