Seuraa

Nina Norrgård

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, partner
Puh. 0403523752

Träffar man Nina förstår man att hon älskar sitt arbete och har mycket yrkesstolthet. Nina stimuleras av att dagligen få träffa nya människor och leda dem igenom en av livets kanske största affärer. Hennes mål vid varje avslutad affär är att både köpare och säljare ska känna sig trygga och glada av hennes service och tillgänglighet, och att hon blir det självklara mäklarvalet för deras vänner och bekanta.

Kiinteistönvälittäjä Nina Norrgård on toiminut alalla jo vuodesta 2006, aloittaen yhdessä Etelä-Helsingin vanhimmista toimistoista. Hoidan asiakkaitteni, niin myyjien kuin ostajien myynti- ja ostoprosessia, kuin kyseessä olisi oma kotini. Minulle koti on paljon enemmän kuin pelkkä asunto.

Tavoitteenani on hoitaa asiat siten, että sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä palveluun ja kokonaisuuteen ja suosittelevat minua sukulaisilleen ja ystävilleen. Suurin osa asiakkaistani tuleekin yleensä juuri saamieni suositusten kautta!

Pidän työstäni, nautin erilaisten ihmisten tapaamisesta ja työn vaihtelevuudesta. Koti on elämän tärkein asia ja usein myös kallein yksittäinen omaisuus – anna siis asiantuntijan hoitaa kotisi myynti ja soita minulle.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään