Seuraa

Marja Pellosniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0405116411

KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ Tartun toimeen, etsin erilaisia ratkaisuja, olen sisukas ja ihmiset ovat minulle se juttu. Toimin järjestelmällisesti, pidän lupaukseni ja vielä vähän enemmän. Olen etuoikeutettu, koska olen aina saanut tehdä työtä, josta nautin kypällä!

Hyvän koulutuksen hankkiminen aloittaessani kiinteistönvälittäjänä noin seitsemän vuotta sitten oli minulle tärkeää. Moni sanoi, että tätä työtä oppii vain myymällä asuntoja. Suoritin heti Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT) ja läpäisin LKV:n eli laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Nyt satoja asunto- ja kiinteistökauppoja kokeneempana yhtälö alkaa olla kasassa. Tarjoan ammattitaitoa ja osaamista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Välittäjä pärjää parhaiten hyvässä tiimissä, arvostettujen kollegojen rinnalla, yhteistyötä tekemällä. Tarvitaan mausteeksi hieman hurttia huumoria, tanssia ruusuillakin ja risuista otamme opiksi.

Ihanaa aloittaa jotain uutta; tuoda isojen asunto-osaajien joukko keskelle Stadia. Koko pääkaupunkiseutu valppaana – here we come!

Ilolla ja suurella sydämellä palveluksessasi asuntoasioissa - Tervetuloa asiakkaakseni, lämmöllä Marja

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään