Seuraa

Johanna Kiminkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0456932900

Kiinteistönvälittäjän työ ei tavallaan ole edes ammatti, vaan se on elämäntapa. Se on luottamustehtävä, asiantuntijatoimi ja ongelmanratkaisubusiness, jonka onnistuneeseen hoitamiseen tarvitaan ammattitaidon ja myyntiosaamisen lisäksi mm. niin sydämen sivistystä, kuin yleissivistystäkin, rakkautta ihmisiin ja koteihin, visuaalista silmää, rehellisyyttä, rohkeutta, joustavuutta ja oikeaa asennetta, ahkeruutta, pitkäjännitteisyyttä, periksiantamattomuutta ja draivia. Aina jos yritän miettiä, mikä minusta tulee isona, totean, että eihän tätä työtä voita mikään ja niinpä tässä on jo hurahtanut 19 jännittävää ja vauhdikasta vuotta. Aika mahtavaa!

Urbaanina luonteena paras erikoisosaamiseni ja kattavimmat verkostoni ovat Helsingin kantakaupungin alueella, mutta palvelen luonnollisesti muuallakin. Facebookissa sama meininki, eli sivuni löytyvät sieltä nimellä Johanna Kiminkinen LKV - urbaani asunnonvälittäjä. Instaakin yritän muistaessani päivittää, mutta siinä on vielä petraamista, vaikka valokuvaamista intohimoisesti rakastankin.

Piipahda tyylikkäässä toimistossamme Erottajalla ja tarjoan sinulle kahvit tai soita ja jutellaan minkälaisia asunnonvaihtoon liittyviä toiveita sinulla on ja mietitään miten ne parhaiten saavutettaisiin. Tiedätkö esimerkiksi mitä hyötyä ostotoimeksiannosta voisi sinulle asunnonhakijana olla tai miksi nykyinen asunto todella kannattaa myydä ennen uuden ostamista?

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

I'm happy to serve you in English as well!