Seuraa

Jenny Vento

Kiinteistönvälittäjä, LKV, BBA, partner
Puh. 0500980948

Hei

Tervetuloa asiakkaakseni. Olen ahkera ja huolellinen välitysalan ammattilainen ja käsissäni asunnon myynti sujuu tehokkaasti ja turvallisesti. Suhtaudun työhöni intohimolla ja pidän jokaisen kodin myyntiä on yhtä tärkeänä ja uniikkina. Minulle on ensisijaisen tärkeää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden huomiointi sekä hyvä yhteydenpito läpi koko myyntiprosessin. Kodin vaihto on yksi elämän suurimpia päätöksiä ja tästä syystä molemminpuolinen vuorovaikutus ja luottamus on tärkeää.

Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää ja pyrinkin aina tarjoamaan parempaa palvelua kuin mitä minulta odotetaan. Työssäni käytän tehokkaasti moderneja markkinointikanavia jotta juuri sinun asuntosi saa parhaimman mahdollisen näkyvyyden. LKV ja LVV tutkintojen lisäksi minulla on tradenomin tutkinto myynnin ja markkinoinnin alalta ja kanssani voi asioida sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielellä.

Joskus asunnon myyntiä suunnitellaan pitkään, mutta älä epäröi pyytää arviokäyntiä vaikka myyntiajankohta ei olisikaan vielä ensi viikolla. Maksuton arviokäynti on ensimmäinen askel asunnon myynnissä, eikä se sido sinua mihinkään. Saat minulta hinta-arvion lisäksi tietoa myyntiprosessista sekä kilpailukykyisen välitystarjouksen.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

- Jenny

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Betjäning även på svenska, service also in English!

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asunnon myynti sujui alusta loppuun sujuvasti, sain koko prosessin aikana nopeasti ja riittävästi tietoa. Tunsin, että minut pidettiin hienosti ajantasalla myynnin tilanteesta. Sain myytyä asuntoni pyydettyyn hintaan ja hinta tuntui hyvin perustellulta ja muutenkin sain hyvin tietoa kysyttäessä. Jenny oli erittäin mukava, asiansa osaava ja koko myyntiprosessin ajan oli luottavainen olo, enkä joutunut pettymään."

Minna, Helsinki

"Erittäin perusteelliset ja asiantuntevat tiedot ja selvitykset taloyhtiöstä, sen tulevista hankkeistä ja ympäristön muutoksista."

Ostaja

"Hyvää asiakaspalvelua kaikenkaikkiaan. Välittäjä huolehti ja ilmoitti kokoajan missä mennään. Oli helppo tehdä yhteistyötä Jennyn kanssa. Suosittelen!"

Tero, Helsinki

"Loistavaa toimintaa alusta loppuun asti vaikkakin "uusi normaali" toi myyntiprosessiin erinäisiä haasteita ja lisätyötä. Suosittelen 5/5."

Myyjä, Helsinki

"Hienoa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja hyvään hintaan."

Myyjä, Espoo

"Kaikki hoitui hienosti. 5/5"

Ostaja, Helsinki

"Jenny oli perehtynyt ja aikaansaava toiminnoissaan, piti hyvin yhteyttä läpi prosessin ja hänen kanssaan oli helppo ja miellyttävä toimia."

Jaana, Helsinki

"Jenny oli loistava valinta välittäjäksi. Jennyn aktiivisen otteen ja hyvän yhteydenpidon kruunasivat onnistuneet kaupat. Suosittelen."

Myyjä, Helsinki

"Jenny piti langat käsissään ja hoiti hommansa asiantuntevasti. Selkeä yhteydenpito ja rauhallisuus herätti luottamusta ja teki myyntiprosessista stressittömän."

Myyjä, Helsinki

"Palvelu oli asiallista ja ripeää. Hyvin toimittu."

Ostaja, Helsinki

"Aivan mahtavaa palvelua, myyjänä toiminut Jenny ammattititoinen, iloinen ja avoin, tarttui toimeen välittömästi ja asunto oli myyty alle viikossa siitä kun myyntiilmoitus oli tullut nettiin; kaikki sujui mallikkaasti, suosittelen lämpimästi."

Myyjä, Helsinki

"Isot kiitokset Jennylle! Asunnon myynti sujui ennätysnopeasti ja saatiin asunto myytyä yli pyyntihinnan. Jennyn kanssa oli erittäin miellyttävää työskennellä, kaikki sujui helposti ja nopeasti ja Jennyllä oli myös silmää stailata asunto kuvauksissa. Suosittelen lämpimästi!"

Mari, Espoo

"Ystävällinen ja auttavainen asenne. Suosittelen!"

Ostaja, Espoo

"Asunnon myynti sujui vaivattomasti ja nopeasti. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja todella mukava!"

Myyjä, Helsinki

"Sympaattinen asunnonvälittäjä Jenny Vento piti projektista hienosti huolta alusta loppuu asti. Yhteistyö oli miellyttävää, sujuvaa ja ammattitaitoista."

Myyjä, Helsinki

"Kaikki alusta loppuun sujui aivan täydellisesti! Koko prosessin sujui todella vaivattomasti ja asuntomme myytiin nopeammin ja paremmalla hinnalla kuin osasimme odottaa. Meillä oli koko ajan sellainen tunne että olemme parhaissa mahdollisissa käsissä. Suosittelemme lämpimästi Jennya muille (ja olemme niin jo tehneetkin)."

Sam & Ella

"Jenny teki loistavaa työtä. Arviokäynnistä lähtien homma tuntui olevan tiukasti ”hanskassa”, ja kauppa toteutui mielestämme yllättävänkin nopeasti, mutta juuri niissä aikaraameissa, jotka Jenny jo välityssopimusta tehdessä ilmoitti. Tehokasta ja aktiivista tarjousneuvottelujen ylläpitämistä, sopivasti meille vinkkiä miten toimia, mutta siten, että kaikki päätöksenteko oli täysin meillä, ei siis esim. painostusta hyväksyä alakanttiin annettu tarjous."

Myyjä, Espoo

"Jenny hoiti koko prosessin todella ammattimaisesti ja hienosti alusta loppuun. Olen suositellut häntä jo tuttaville, jotka harkitsevat asunnon myyntiä."

Myyjä, Helsinki

"Voimme varauksetta suositella Jennyä kokemuksemme pohjalta. Jenny on erittäin ammattitaitoinen ja asiakkaan huomioonottava ammattilainen. Hänen kanssa ei tarvitse odotella ja arvailla, että miten asiat kulkevat ja saat vastauksen asiaan kuin asiaan miltei heti. Elämän suurimpien päätösten ja hankintojen tekeminen on Jennyn kanssa sujuvaa ja mukavaa. Kiitokset Jennylle esimerkillisesti hoidetusta asuntokaupasta."

Terhi ja Sami Komulainen

"Jenny on miellyttävä, tehokas ja hoiti myyntiä pitäen yhteyttä joka tilanteessa meihin kolmeen asunnon myyjään. Kiitokset Jennylle hyvästä välittäjän työstä ja stailauksesta."

Myyjä, Espoo

"Jenny myi kaksioni Kampista erittäin hyvin tuloksin. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja pystyin luottamaan Jennyn ammattitaitoon. Asunnon myynnistä oli minimaalisesti vaivaa itselleni, kiitos Jennyn upean palveluasenteen. Asunnon stailaus ja kuvat olivat hienoja, melkein olisi tehnyt mieli itse ostaa asunto. ;) Välityspalkkion jälkeen minulle jäi käteen paljon enemmän kuin olisin itse edes tajunnut pyytää asunnosta. Olen erittäin tyytyväinen! Kun tulee aika myydä nykyinen kotimme Espoosta, valitsemme ehdottomasti Jennyn välittäjäksi."

Riikka Hakanen, Espoo