Seuraa

Jenny Vento

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0500980948

Hei

Tervetuloa asiakkaakseni. Olen ahkera ja huolellinen välitysalan ammattilainen ja käsissäni asunnon myynti sujuu tehokkaasti ja turvallisesti. Suhtaudun työhöni intohimolla ja pidän jokaisen kodin myyntiä on yhtä tärkeänä ja uniikkina. Minulle on ensisijaisen tärkeää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden huomiointi sekä hyvä yhteydenpito läpi koko myyntiprosessin. Kodin vaihto on yksi elämän suurimpia päätöksiä ja tästä syystä molemminpuolinen vuorovaikutus ja luottamus on tärkeää.

Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää ja pyrinkin aina tarjoamaan parempaa palvelua kuin mitä minulta odotetaan. Työssäni käytän tehokkaasti moderneja markkinointikanavia jotta juuri sinun asuntosi saa parhaimman mahdollisen näkyvyyden. LKV ja LVV tutkintojen lisäksi minulla on tradenomin tutkinto myynnin ja markkinoinnin alalta ja kanssani voi asioida sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielellä.

Joskus asunnon myyntiä suunnitellaan pitkään, mutta älä epäröi pyytää arviokäyntiä vaikka myyntiajankohta ei olisikaan vielä ensi viikolla. Maksuton arviokäynti on ensimmäinen askel asunnon myynnissä, eikä se sido sinua mihinkään. Saat minulta hinta-arvion lisäksi tietoa myyntiprosessista sekä kilpailukykyisen välitystarjouksen.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

- Jenny

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Betjäning även på svenska, service also in English!