Seuraa

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner
Puh. 0401202701

Suuri tavoitteeni on muuttaa ihmisten käsitystä välittäjistä ja mittarina pidän omaa työtäni. Asiakkaalta saatu kiitos sekä suositukset tuntuvat joka kerta yhtä upeilta, koska silloin on työ tehty niin kuin on luvattu ja kenties paremminkin. Työmoraalini on korkea ja varmistan Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen kodin myynnissä. Olen tavoitettavissa, kuuntelen ja välitän aidosti sydämellä. Suuri osa minulle myyntiin tulevista kodeista tuleekin jo suosituksien perusteella – pyrin työssäni siihen, että myös sinä suosittelisit minua ystävillesi ja soitat tietenkin minulle uudestaan, kun kodin vaihto tulee taas ajankohtaiseksi.

Ammattipätevyyteni olen osoittanut suorittamalla hyväksytysti kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) kokeen.

Vinkkini Sinulle valitessasi välittäjää on, että valitse kotisi myyntiin ihminen, josta pidät ja keneen luotat, hän on Sinun kotisi käyntikortti ja hänen kanssaan kodistasi kiinnostuneet tekevät suuria päätöksiä.

Soitathan minulle 040-1202701, kerron mielelläni lisää.

Ystävällisin terveisin, Mari Rautio LKV Otathan seurantaan IG marirautio.LKV

Seuraa