Seuraa

Tytti Löppönen

Myyntineuvottelija
Puh. 0458599757

Asiakaspalautteita:

Ostaja: "Laitoin tekstiviestin, välittäjä soitti heti ja bookkasi näytön. Kalenterikutsu, meilit ym kaikki loistavia lisiä. Asiallinen ja kertoi lisätietoja hyvin näytössä. 6/5. Paras välittäjä tähän asti. Hommat rullaa tällä tyypillä varmasti! ?"

Myyjä: "Asunto myytiin nopeasti ja hyvään hintaan. Erityisesti tykkäsin siitä, että uskallettiin laittaa asunnolle korkeahko hinta, joka asunnosta myös loppuen lopuksi saatiin."

Myyjä: "Tytti hoiti myynnin ammattilaisen ottein alusta loppuun. Asunto saatiin kaupaksi alle viikossa Tytin vahvan myyntistrategian ja tehokkaan toiminnan ansiosta. Tytti on mukava, reilu ja asiakkaan toiveet huomioiva, mikä teki asioinnista mutkatonta ja miellyttävää!"

Myyjä/Ostaja: "Tytti oli asiantunteva ja kiinnostunut asiakkaan tarpeesta. Toimi välittäjänä uuden asunnon ostamisessa ja samalla valitsimme hänet oman asunnon välittäjäksi. Tytti on pitänyt meitä ajan tasalla koko ajan kaikessa. "

Myyjä: "Välittäjä Tytti Löppönen onnistui erinomaisesti asuntoni myymisessä. Valittu strategia toimi ja olin tyytyväinen sekä hintaan että myyntiaikaan. Sain vastaukset aina nopeasti kysymyksiini ja näkemykseni huomioitiin hyvin kaikissa prosessin vaiheissa. Sähköinen asiointi ja DIAS kauppa toimi myös hyvin ja sujuvoitti prosessia. Kiitos hyvästä palvelusta!"

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti