Seuraa

Minna Uski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0443286248

Olen toiminut vuodesta 2014 saakka kiinteistönvälittäjänä. Tässä työssä pääsen auttamaan juuri sinun kaltaisia kodin myyjiä tai unelmien kodin etsijöitä suurimman osaamiseni mukaan. Erikoisosaamistani on tuottaa upeita asiakaskokemuksia sekä asunnon myyjälle että ostajalle. Ymmärrän todella, kuinka isosta asiasta kodin vaihdossa on kysymys ja haluan hoitaa kaiken arvostavasti alusta loppuun. Koska olen erittäin kunnianhimoinen, suunnitelmallinen ja täsmällinen, annan kaiken tämän näkyä myös sinun kotisi myynnissä tai unelmiesi kodin etsimisessä.

Teen pohjatyöt aina viimeistellysti, tutustun aukottomasti asuinalueeseeesi sekä mahdollisuuksiin, joita se antaa tulevalle ostajalle. Lisäksi tutustun perusteellisesti ostajan kotiunelmaan ja pidän huolen siitä, että osaan esitellä sinun kotisi juuri oikeille ihmisille juuri oikealla tavalla. Tämä on reseptini kerta toisensa jälkeen upeisiin asiakaskokemuksiin.

-Minna Uski oli aktiivinen ja arvostin hänen myyntiasennetta. Tieto myyntitilanteesta ja näytöistä välittyi nopeasti. Ihastuin hänen asenteeseensa välittäjänä ja vakuutti työllään.

-Sain Minnalta riittävää infoa asuntonäytöistä sekä yleisesti yhteydenpito oli hyvää ja riittävää. Kiitos nopeasta asunnon myynnistä näin haasteellisessa talouden tilanteessa.

-Myynti onnistui pyyntihintaan erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli helppoa ja ajantasaista. Kympin suoritus!

-Roof onnistunut kaikkiin puoliin. Dokumentien valmistaminen, tosi tarkka välittäjä oli. Välittäjä osaa vastata ostajan sekä myyjän kysymyksiin.Auttanut ja aina vastannut puhelimeen.

-Minna Uski ei vain esitellyt asuntoani, vaan osaa selvästikin myydä. Reagoi aina nopeasti kysymyksiini ja hommat sujui helposti.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään