Seuraa

Irja Seppälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0407192817

Sitoutumalla toimeksiantoihini, hoitamalla ne luotettavasti alusta loppuun, hinnoittelemalla oikein ja olemalla aktiivinen saadaan aikaan hyviä tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita. Edelliset sekä jatkuva itsensäkehittäminen ja uteliaisuus oppia uutta alasta sekä elämästä vievät eteenpäin ja ovat toimintani kulmakiviä.

Mietitkö kotisi arvoa muuttuvassa markkinatilanteessa? Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena kerron, miten asuntosi myydään parhaalla mahdollisella tavalla ja parhaaseen hintaan! Tarjoan luotettavasti ja joustavasti ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman kodillesi sekä hoidan kaikki asuntoasiat liittyen asuntojen myyntiin.

Ota yhteyttä, jos asunnon myynti tai osto on ajankohtaista ja sovitaan tapaaminen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, English

Erityisosaaminen

Pk-seutu

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Irja teki vaikutuksen heti. Hän on ammattitaitoinen, tehokas, iloinen, ystävällinen ja luotettava. Asuntomme myytiin hyvään hintaan ja todella nopeasti. Koko prosessi alusta loppuun oli täysi kymppi!"

Nina Lätti - Myyjä

"Irja teki työtä positiivisella ja ammattimaisella otteella.. Aunto meni kaupaksi alle viikossa. Uskomattoman tyytyväisiä olimme siihen, millaisella positiivisella asenteella Irja hoiti kaupat! Todella osaava välittäjä."

Heidi Kulju - Myyjä

"We are very happy with the deal. Irja did her best and we got desirable price, even though apartment was quite a complicated case. Thank you!"

Ekaterina Ryzhikova – Myyjä

"Kaiken kaikkiaan myyntiprosessi meni hyvin!"

Ostaja

"Välittäjä oli aktiivinen ja hoiti asiat sovitulla tavalla. Ongelmia ei ollut. Myös asunnon vuokraus hoidettiin hyvin. Kokonaiskuvaksi jäi että välittäjä on innostunut ja osaava työssään."

Toimeksianataja - Ostaja ja Vuokranantaja