Seuraa

Miika Suntinen

Asuntomyyjä
Puh. 0406106929

Paljasjalkainen tamperelainen Miika on nuoren polven yritteliäs välittäjä vahvalla myyntitaustalla.

Hän aloitti välitystyössä vuosia sitten ja siirtyi hetkellisesti muun myynnin pariin, vain huomatakseen kaipaavansa takaisin kiinteistönvälitykseen. Nyt hän on todellakin omalla alallaan!

Välittäjänä Miika on sosiaalinen, aktiivinen ja huumorintajuinen. Hän omaa laajat kontaktiverkostot ja pyrkii hoitamaan jokaisen asuntokaupan kuin omansa ja kunnialla maalin. Ihmisläheisenä ja palveluhenkisenä välittäjänä Miika pitää aina asiakkaansa ajan tasalla myynnin kulusta ja saakin erinomaista palautetta aktiivisesta asiakaspalvelustaan.

Vapaa-aikansa Miika viettää tyttärensä kanssa. Aikaa löytyy myös harrastuksille: padel sekä jääkiekko ovat parhaat keinot työn vastapainoksi. Hänet löytää myös usein Tampereen upouudelta Nokia Areenalta Ilveksen otteluista.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asunto saatiin myytyä nopeasti mikä oli tarkoituskin ja myyntihintakin korottui hyvin, kun ostajat tekivät hyvän tarjouksen. Tähän pyrittiinkin alusta asti, että tulisi "kilpailua" asunnosta ja saataisiin myyntihintaa korotettua ylemmäs. Kiitos nopeista kaupoista ja ammattitaitoisesta toiminnasta välittäjälle Miika Suntiselle!"

Myyjä - Tampere