Marika Virkki

Myyntineuvottelija
Puh. 0503667211

Marika siirtyi 7 vuotta sitten kiinteistönvälitysalalle taustallaan pitkä ura myynnin ja markkinoinnin parissa niin yrittäjänä kuin työntekijänäkin.

Hänelle on kertynyt kiinteistöalan ammattitaitoa ja kokemusta huoneistojen, kiinteistöjen ja uudisrakentamisen puolelta. Uudiskohteissa hän tekee monipuolista yhteistyötä rakennuttajan kanssa, suunnittelee arkkitehtien kanssa pohjapiirustuksia, sekä huolehtii asuntojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Tehokkaana, energisenä ja iloisena välittäjänä Marika palvelee jokaisen asiakkaan ammattitaidolla ja heidän toiveitansa kunnioittaen. Tavoitteellisen ja helposti lähestyttävän asenteensa ansiosta hän on erinomaisesti onnistunut luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Ihmisläheisenä ja palveluhenkisenä välittäjänä Marika pitää aina asiakkaansa ajan tasalla myynnin kulusta ja saakin erinomaista palautetta aktiivisesta asiakaspalvelustaan. Urallaan hän on myös viettänyt useita vuosia Englannissa myyntitehtävien parissa, joten Marika taitaa kaupankäynnin hienosti myös englanniksi.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Marikan kanssa oli mukava asioida. Asunnon myynti hoitui erinomaisesti ja päästiin tavoiteltuun hintaan hänen ammattitaitoisen neuvottelutaitojensa ansiosta. Sain vielä henkilökohtaista atk-tukea sähköiseen kaupankäyntiin, joka minusta tuntui haastavalta! Kyllä voin lämpimästi suositella häntä!"

Terhi