Seuraa

Lari Saarinen

Puh. 0407633374

Välittäjänä minulle on tärkeätä tarjota asiakkailleni aina ensiluokkaista palvelua; pitää heidät ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan sekä saada asunto myytyä kelloon katsomatta. Tähän ollaankin päästy markkinatilanteesta riippumatta ja avointen asiakaspalautteiden keskiarvo onkin 5/5.

Ennen nykyistä uraani olen saanut työskennellä logistiikan, sisustamisen ja rakentamisen sekä huippuravintoloiden parissa. Kokemusta ja näkemystä on siis useammasta työstä ja toimialasta, jonka luen ehdottomasti eduksi asiakaspalvelutyössä.

Toimin koko Helsingin alueella, josta erityisesti Itä- sekä Kaakkois-Helsinki ovat lähellä sydäntäni. Myynti sujuu myös sujuvasti Espoon ja Vantaan puolella.

Lari Saarinen 040 763 3374 lari.saarinen@roof.fi

Service also in English.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""”Lari on tähti! Hän myi asuntoni nopeasti ja hallitsi välittäjän tehtävät kokonaisvaltaisesti. Pystyin luottamaan, että Lari hoitaa kaiken ensiluokkaisesti ja pitää minut aina ajan tasalla. Kiitos!”""

Vesa Huuhka

"Saimme hyvän vaikutelman ja siksi valitsimme hänet. Välittäjä toimi mahtavasti, kommunikointi selkeä ja riittävä. Asiat hoitui aikataulussa. Ei ongelmia missään vaiheessa. Selkeä ja johdonmukainen toiminta. Ensivaikutelma muuttui vielä matkalla paremmaksi."

Martti Laiti

"Kaikki sujui mielestäni erittäin sujuvasti. Lari piti minut kaiken aikaa ajan tasalla asioiden etenemisestä. Ostaja löytyi nopeasti ja kaupat järjestettiin pikavauhdilla. Kaikin puolin miellyttävä asiakaskokemus."

Sari Maarit Dimitrow

"Calm, caring, active and professional broker. Buying our first home here in Finland went really well, quick and smooth. thank you so much Lari for all your help"

Emmanuel Moreno

"Miellyttävä persoona. Valittiin välittäjäksi, koska hän ei mitenkään painostanut omilla mielipiteillään esim kohteen hinnoittelussa. Toi esille erilaista myynti ajatusta kohteesta, joka oli haasteellinen. Aktiivinen ote. Ehkä myynnin loppuvaiheessa tuli vähän hätäilyn maku. Lopputulos oli kuitenkin juuri sellainen, mitä haluttiin. Kaupan teko DIAS ohjelmalla oli todella vaivaton ja järkevä. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus yhteistyöstä."

Aila Suojansalo

"Lari on rautaisen ammattitaitoinen, rauhallinen ja asiansa osaava loistava välittäjä! Olimme koko ajan selvillä missä mennään, koska Lari piti meidät ajantasalla joka ikisestä tilanteesta tai käänteestä. Koronakaan ei ollut este nopeisiin kauppoihin, jotka kohdallamme oli mahtava juttu. Erittäin lämpimästi suosittelemme Laria mahdollisiin asuntokauppoihin!"

Myyjä - Vantaa

"Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjän kanssa oli helppo jutella ja hän antoi asiantuntevaa apua tarvittaviin kysymyksiin ja muihin asioihin. Olemme erittäin tyytyväisiä, kiitos!"

Ostaja - Vantaa

"Ensi tapaaminen sujui jo näin asiakkaana näkökulmasta todella hyvin. Ajoissa paikalla, kertoi firmasta, tavoistaan toimia kuunteli asiakkaan toiveita myynnin suhteen ja lupasi selvittää onko toiveet mahdollisuus toteuttaa. Ei luvannut liikoja, mutta osasi antaa positiivista näkemystä myynin suhteen Koronan jyllätessä. Näki myös vaivaa myydäkseen asunnon ja teki sen. Todella ammattimainen asenne ja työhönsä sitoutunut välittäjä"

Myyjä Vantaa

"We invited several estate agents over to determine who we would like to sell our house. Our choice fell on Lari Saarinen, as he offered a good ’package’, a competitive fee and, important to us, was easy to communicate with. Lari kept us well up to date during the whole period of the house sale. House and area description for online material had to be adjusted several times so that it would best describe the offered house; This had 2 main reasons, Lari was not familiar with the area and the drawings of the floorplan (sub-contracted) had quite some errors. House pictures, digitalizing of kitchen options and house viewings all went very smooth, with easy communication between Lari and us. Lari was on top of all matters when it came to the sale of the house, we only had to check and sign the online documents, which went quick and smooth. As a comment about Lari, he was professional, honest and humble and very easy to work with, to our mind he did a great job in finding new owners for our house."

Edward Kluen

"Ensiasunnon ostajina saimme erinomaista palvelua välittäjältämme. Ostoprosessissa oli muutamia meistä ja välittäjästä riippumattomia mutkia matkassa, jotka välittäjämme sai ammattitaidollaan hoidettua nopeasti kuntoon. Koimme, että meitä kuunneltiin ja ymmärretiin koko ostoprosessin ajan. Suurkiitos Huomille huolettomista asuntokaupoista!"

Ostaja - Helsinki

"Kaupanteko sujui mutkattomasti ja ripeästi. Kaikkiin pyytämiini asioihin tuli selvitys asianmukaisesti. Vastausaika oli juuri sopiva, lupausten mukainen. Kaiken kaikkiaan ammattitaitoista välitystä. Voin lämpimästi suositella!"

Ostaja - Helsinki

"Asuntokauppa sujui hyvin. Lari Saarinen toimi ammattitaitoisesti, aktiivisesti ja ystävällisesti. Kiitos."

Myyjä - Helsinki

"Lari on tosi avulias ja auttoi paljon. Kaikki toimi todella sujuvasti. Jos tarvitsisit uuden kodin, hän pystyy auttamaan"

Mei Wang

Esittelyvideo