Seuraa

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab
Puh. 0449724489

Teen työtäni rakkaudella ja rehellisesti ja voinkin sanoa, että välitän koteja ja välitän ihmisistä. Minulla on yli 12 vuoden kokemus asuntojen ja kiinteistöjen välityksestä laajalla Lohjan alueella ja olen myynyt menestyksekkäästi myös pääkaupungissa sen lähialueineen.

Olen huippuammattilainen, luotettava ja työn laadusta tinkimätön asiakaspalvelija ja asiakkaat kääntyvätkin usein puoleeni uudelleen, uudelleen, uudelleen...

En ole imelä ja autoni takahutlarista löytyvät myös kumisaappaat, tule asiakkaakseni ja testaa!

Minna

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi (äidinkieli), englanti

Erityisosaaminen

Kauttani vaihtavat omistajaa niin uudet kuin vanhatkin kohteet. Rakastan historiallisia rakennuksia, joiden rakenteet voin sanoa tuntevani erityisen hyvin. Muutoinkin rakennustekniset asiat ovat hallussa ja eräs asiakkaani kuvaavasti kerran asian ilmaisikin, kysyi nimittäin, että olenko insinööri.
Päivitän osaamistani jatkuvasti ja noudatan alan vaativia ohjeistuksia, määräyksiä sekä Hyvää välitystapaa. Jos siis haluat kaiken sujuvan niin, ettei perästä kuulu, valitset minut.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli asiallisen rauhallinen ja jaksoi meille selittää myynnin eri vaiheista. Auttoi meitä sähköisen asioimisen haasteissa. Myyntitoimeksiannosta jäi meille hyvä kokonaiskuva ja mielellään suosittelemme häntä muillekin välittäjäksi."

-

"Asiallista ja nopeaa toimintaa kaiken kaikkiaan, ilman ylisanoja ja lipeviä myyntipuheita."

-

"Minna Hankola oli erittäinen ystävällinen, palveli meitä hienosti kahdella kielellä, vastasi nopeasti kaikkiien viesteihimme ja toimi kokonaisuudessaan erittäin ammattitaitoisesti. Minnasta jäi kuva välittäjästä joka tekee työtä isolla sydämmellä ja välittää asiakkaistaan. Minnalle paljon kiitoksia hyvästä, asiantuntevasta työpanoksesta kanssamme."

Tomi Johannes Harell

"Mukava, ystävällinen ja joustava välittäjä, jota oli helppo lähestyä. Hyvä maine entuudestaan. Huolellinen ja huolehtiva, asiallinen ja asiantunteva. Aikataulut ja sovitut asiat pitivät. Ja kaupat syntyivät :-)"

Kirsi Maarit Mäntyvaara

"Minna was excellent throughout the entire process. She was honest, determined and reliable. Her english language was excellent and communicated throughout to ensure everything was clear. She sold as predicted and at the right price."

-