Seuraa

Anu Puumalainen

Asuntomyyjä
Puh. +358401461499

Vuosien asiakaspalvelutyö on hionut minusta loistavan asuntomyyjän, joka kuuntelee asiakkaan toiveet ja unelmat sekä toteuttaa ne. Kiinteistönvälitysalalta minulla on useiden vuosien kokemus, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaideni kannalta.Joskus minulta kysytään miten ehdin hoitamaan asiakkaani ja työni näin hyvin, kun olen kuitenkin äiti kahdelle pienelle pojalle? Tämän tekemisen mahdollistaa erityisen hyvä tukiverkosto, joka takaa että pystyn tekemään työni asiakkaitteni aikataulujen mukaisesti. Työn ja perheen lisäksi harrastuksiini kuuluu kurinalaiseksi luokiteltu harrastus fitness-urheilun parissa ja tämän lisäksi liikunnan ohjaus. Itse näen harrastukseni vain elämäntapana joka antaa lisäenergiaa elämääni. Teen myös hyvinvointi- ja terveysvalmennusta, joka on minun toinen intohimoni asuntojen myynnin lisäksi. Elämän tärkeimpiin arvoihini kuuluu periksiantamattomuus, sinnikkyys, luottamus, arvostus, sekä vilpitön empatiankyky.Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään sinun unelmistasi totta! I speak also English!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakkeet, liikehuoneistot, loma-asunnot ja uudiskohteet.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki meni kuten oli sovittu."

Asiakas Hyvinkäältä

"Asuntovälittäjästä jäi erittäin hyvä ja positiivinen mieli. Teimme oikean valinnan välittäjän valinnassa. Hän piti meidät koko ajan ajantasalla kaikesta, ei ollut kertaakaan epätietoinen siitä olo missä mennään. Suosittelen kaikille Anua!"

Myyjä

"Asunnon myyntiprosessi sujui todella hyvin. Anulla on erittäin vahva ammattitaito ja häne on aurinkoinen ja reipas, hänen kanssa on helppo tulla toimeen :-)"

Natalia Nikkilä

"Anun kautta asunto meni kaupaksi hyvin ja nopealla aikataululla. Anu hoisi asunnon myynnin erittäin ammattimaisesti ja antoi itsestään todella positiivisen ja mukavan vaikutelman."

Myyjät

"Välittäjä oli tosi ystävällinen ja toimi asianmukaisesti. Aikataulut pitivät ja tarvittaessa häneen sai ottaa yhteyttä ja hän piti yhteyttä. Olen tosi tyytyväinen."

Ostaja

Esittelyvideo