Seuraa

Johanna Kinnunen

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Puh. 0505909972

Laadukasta ja ammattitaitoista välitystyötä yli 15 vuoden kokemuksella. Iloinen ja ystävällinen palvelu. Erinomainen asiakaspalvelu on minulle kunnia-asia ja kaikki myyntikohteet yhtä arvokkaita. Teen työtä, jota rakastan! Lämpimästi tervetuloa asiakkakseni!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asuto-osakkeet, uudiskohteet, kesämökit

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Johanna oli ystävällinen ja vastasi viipymättä kaikkiin kyselyihin ja toiveisiin. Kaupantekotilaisuudessa kaikki asiat olivat selviä. Tuli todella ammattitaitoinen vaikutelma ja kuva että minun asiastani välitettiin.""

Sari V. ostaja

"Ensimmäisestä yhteydenotosta ei mennyt kauaa kun asunto oli jo myynnissä. Välittäjä oli helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen ja otti myös asiakkaan toiveet huomioon. Erittäin tyytyväinen koko prosessiin."

Myyjä

"Erittäin asiantunteva välittäjä. Asiat hoituivat odotukset ylittäen tehokkaassa prosesissa. Kiitos!"

Mikko Markkola

"Luotettava, asiantunteva, tehokas, asiakaspalvelullinen ammattilainen! Voi suositella kelle vaan ja tulemme käyttämään jatkossakin hänen välityspalveluita mikäli tarvis."

Juha L, Myyjä

"Uskomattoman ripeää toimintaa ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin tuli nopeasti, jopa välittäjän loma-aikana. Ystävällinen ja syntyi vaikutelma, että välittäjä toimi sekä myyjän että ostajan parhaaksi."

Myyjä

"Kiitos Johannalle erinomaisesta asian hoidosta ja meidän "erityishuomioinnista" :)"

Ostaja