Seuraa

Hanna Virtanen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0414329667

Olen kokenut kiinteistöalan ammattilainen. Laatu, palvelu ja paras hinta ovat kolme peruspilaria myyntityössäni. Toiminta-alueeni on koko pääkaupunkiseutu ja myyn aina yksiöistä isoihin kiinteistöihin.

Kodin vaihtaminen on yksi suurimpia hetkiä elämässä. Siihen liittyy paljon tunnetta - joskus iloa, joskus surua ja paljon muuttuvia elämäntilanteita. Haluan olla mukana auttamassa ja tekemässä vaihdosta mahdollisimman turvallisen ja helpon. Asiakkailtani saamassani palautteissa toistuvat usein luotettavuus, ammattitaito, helposti lähestyttävyys, huippu hinta ja kunnianhimoisuus. Minut on myös palkittu mm. parhaasta asiakastyytyväisyydestä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hanna Virtanen on kaikin ominaisuuksin 10 + välittäjänä."

Myyjä

"Realistinen,tarkka,tehokas,luotettava,joustava. Täyden palvelun välittäjä, suosittelen."

Myyjä

"Hanna antoi ensivaikutelmana ammattitaitoisen ja luotettavan vaikutelman. Ensivaikutelma piti paikkaansa, ja Hanna toimi erinomaisesti koko myyntiprosessin ajan. Täyden palvelun välittäjä! Voin ehdottomasti suositella Hannaa kenelle tahansa."

Myyjä

"Kaikki sujui erittäin hyvin ja sujuvasti"

Ostaja

"Välittäjä hoiti kaikki asiat erinomaisesti. Ensivaikutelma oli hyvä, joka vastasi loppuun asti. Hanna hoiti kaikki tarvittavasta asiat ripeästi ja varmalla ammattitaidolla. Hanna antoi itsestään luotettavan kuvan ja oli aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan Hannaa välittäjänä!"

Myyjä

"Asunto meni täyteen hintaan kaupaksi 5 päivän markkinointiajalla. En olisi uskonut näin nopeiden kauppojen olevan mahdollisia - Odotukset ylittyivät kyllä kaikin puolin. Hanna oli erittäin ammattitaitoinen ja ohjasi myyntiprosessia erittäin selkeästi. En oikeastaan keksi negatiivista sanottavaa, tämä prosessi meni kerralla maaliin. Erityismaininta myös kuvaajalle ja stailaajalle jotka olivat prosessissa mukana, todella hienot kuvat ja se selkeästi näkyi myynnin nopeudessa. Suosittelen varmasti tutuille, jos välittäjälle tulee tarvetta."

Myyjä

"Hanna oli ensitapaamisestamme alkaen vakuuttava ja luotettava ammattilainen. Hänen kanssaan oli myös todella mukavaa tehdä yhteistyötä. Aion ehdottomasti suositella kaikille tutuille, jotka sattuvat kiinteistönvälittäjää tarvitsemaan."

myyjä

"Välittääja vaikutti ammattitaitoiselta ja luotettavalta koko asunto myyntin aikana. Täsmällinen ja vakuuttava. Tuli hyvä asunto kauppa vaikka jouduimme pidentää sopimus aikaa. Itse uskoin välittjän ammattitaitoa ja jatkoin sopimus enkä lähtenyt vaihtamaan Välittääja. Suosittelen tämä jatkossa kiin. Paljon kiitoksia"

myyjä

"Hannasta sai hyvän, vakuuttavan ja ammattitaitoisen ensivaikutelman joka myös vastasi todellisuutta. Hanna on täsmällinen ja hänellä on perusteellinen ote työhönsä sekä sovittuihin asioihin ja tämä piti koko ajan. Yhteistyö sujui luontevasti ja erityisen hyvässä ja mukavassa hengessä. Hannalle isot kiitokset ja toivomme lämpimästi hänelle hyviä kauppoja ja menestystä jatkossa!"

ostaja

"Kaikki meni hyvin,ei valittamista."

Myyjä

"Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kiitos ihanalle rauhalliselle Hannalle !"

Myyjä

"Hannalle/ Remaxille pisteet kohteen hyvästä tuntemisesta ja tarvittavien asioiden kertomisesta. Olemme törmänneet kilpailevien toimistojen välittäjien kohdalla joskus kovin puutteelliseen perehtyneisyyteen ja tietoon myytävästä kohteesta. Nyt ei jäänyt mitään toivomisen varaa. Toivottavasti Hannan huippuosaaminen edustaa myös muiden välittäjien tasoa Remaxilla"

ostaja

"Ensivaikutelma oli erittäin positiivinen ja osoittautui täysin oikeaksi. Sovitut aikataulut pitivät hyvin. Mitään ongelmia ei ilmennyt ja kokonaiskuva asuntokaupasta oli kiitettävä."

Myyjä

"Todella nopeesti sujui, eka näyttö ja tarjous heti pyyntihinta. Hienot kuvat ja asunto stailattiin."

Myyjä

"Asuntokauppa sujui alusta loppuun hienosti. Hanna on erittäin luotettava ja pätevä välittäjä joka tekee työtänsä koko sydämellä ottaen huomioon molempien osapuolten erityistarpeet. Parempaa välittäjää en olisi voinut löytää! Suosittelen ehdottomasti kääntymään Hannan puoleen kaikissa kiinteistönvälitysasioissa!"

Myyjä

"Hanna hoiti työnsä erittäin ammattitaitoisesti ja piti meidät hyvin ajantasalla kaikessa, missä tilanteessa milloinkin mennään."

Myyjä

"Hanna on ammattitaitoinen välittäjä, jolla on kunnianhimoa ja halua saada kohteesta paras mahdollinen hinta. Hänellä oli selkeä suunnitelma myynnistä ja se toteutui. Suosittelen!"

Myyjä

"Todella luotettavan oloinen. Ei tyrkyttänyt eikä ns yrittänyt puhua asioita paremmaksi. Sai rauhassa katsella. Vastasi heti viesteihin ja kysymyksiin. Oli ajoissa paikalla. Iso kiitos ja suosittelen."

ostaja

"Oikein mukavan ja luotettavan oloinen välittäjä. Myi asunnon parissa päivässä hyvään hintaan."

Myyjä

"Rauhallinen, kiireetön, käytti riittävästi aikaa asioiden läpikäyntiin. Saimme sen mitä tavoittelimme, hyvin sujuneen asuntokaupan."

Myyjä

"Välittäjä hoiti hommansa alusta loppuun erinomaisesti ammattitaidolla. Jäi kuva että hän halusi auttaa ja oli kärsivällinen. Viestintä oli nopeaa ja oma-aloitteista. Voi olla että ilman välittäjän aktiivisuutta asunto olisi voinut jäädä ostamatta."

ostaja

"Välittäjä oli yksi parhaita joita olen tavannut. Erityisesti hänen pelisilmänsä kuinka kohdella asiakasta."

ostaja

"Valitsin Hannan, koska ensitapaamisesta jäi vaikutelma kunnianhimoisesta ja määrätietoisesta, mutta toisaalta helposti lähestyttävästä välittäjästä. Eikä ensivaikutelma ollut harhaa, vaan myynti hoitui kuten etukäteen oli puhetta: asunnosta saatiin taloyhtiön paras hinta ja vieläpä hurjan nopeassa aikataulussa. Hanna piti hyvin ajan tasalla myynnin edistymisestä ja vastaili kaikkiin kysymyksiin asiantuntemuksella. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä myyntikokemus. Mielellään asioin Hannan kanssa tulevaisuudessakin. Kiitos."

Myyjä