Seuraa

Tuuli Almila-Enroth

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS, Kaupanvahvistaja, Myyntijohtaja / Asuntopalvelu Tuuli Almila Oy
Puh. 0452085012

Olen aktiivinen ja aidosti työstäni kiinnostunut kiinteistönvälittäjä yli kymmenen vuoden kokemuksella, jolle työ on elämäntapa. Viisihenkisen uusperheen äitinä langat pysyvät käsissä kiireisemmässäkin arjessa ja voit luottaa, että asiat hoituvat.

Koko urani ajan olen kouluttanut itseäni, suorittanut kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV), kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT), uudiskohdemestarin koulutuksen (NHS) sekä pitänyt ammattitaitoani yllä mm. lakikoulutuksin.

Vaikka olen syntynyt ja kasvanut Helsingin Töölössä, ei kiinteistökauppakaan ole minulle vierasta ja olen välittänyt runsaslukuisen määrän omakotitaloja, vapaa-ajankiinteistöjä ja tontteja. Toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Tärkeintä työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat ja ilokseni olen saanutkin useita palkintoja parhaasta asiakastyytyväisyydestä ja suurin osa myyntikohteistani tulee suositusten kautta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olen tosi tyytyväinen Tuulin tapaa työskennellä ei mitään pahaa sanottavaa. Tuuli on rautaa, hän piti mitä lupasi."

Myyjä, Espoo

"Välittäjä vastasi viesteihin nopeasti ja oli tavattavissa koko prosessin ajan. Tuli tunne siitä, että häneen voi luottaa"

Ostaja, Helsinki

"Myynti sujui yli odotusten.Talo myytiin vähän yli viikossa myyntiin laittamisesta. Löytyi ostaja, joka todella halusi ostaa talomme. Tarjous ylitti pyyntihinnan, mikä ei tarkoita hinnoittelun olleen alakanttiin. Kaikki vain loksahti upeasti kohdalleen!"

Myyjä, Klaukkala

"Kiitos, kaikki sujui mitä parhain päin. Tuuli on timanttia! Hän hoiti asuntoni välityksen alusta loppuun saakka erittäin huolellisesti, luotettavasti, motivoituneesti ja ammattitaidolla. Hänen kanssaan on ilo viedä näin vaativia asioita eteenpäin. Tulen ehdottomasti suosittelemaan Tuulia muillekin, sekä jos missään elämän vaiheessa tulen vielä tarvitsemaan välittäjää asunnon myynnin tai oston näkökulmasta, on Tuuli tälläkin kertaa valintani numero 1."

Myyjä, Helsinki

"Tuuli oli ihmisläheinen ja helppo yhteistyökumppani. Kiitos paljon <3"

Myyjä, Helsinki

"Kaikki sujui oikein hyvin, ja asunnon ostosta jäi hyvä maku. Välittäjä oli oikein auttavainen, sillä ensiasunnonostajina asiat eivät olleet meille ennestään tuttuja. Avuliaisuuden lisäksi tuntui mukavalta, että meihin suhtauduttiin vakavasti potentiaalisina ostajina."

Ostaja, Helsinki

"Kokonaisuudessaan myyntitapahtuma sujui hyvin. Välittäjä herätti heti kättelyssä luottamusta aktiivisuudellaan, kuuntelemisellaan ja arviointivalmiudellaan. Sopiva "kaverillisuus" ja läheisyys tuntui hyvältä. Hän oli hyvin tavoitettavissa ja piti itse aktiivisesti yhteyttä prosessin eri vaiheessa. Vei kaupan viimeistä piirtoa myöten tyylikkäästi loppuun. Kerrassaan mukava, pätevä, älykäs, aikaansaava ihminen, jos nyt yleensä toista ihmistä on kohteliasta arvioida."

Myyjä, Helsinki